Interieur-inrichting.com logo
Interieur inrichting

De interieur inrichting van je huis is erg belangrijk. Dit hoeft niet hip of trendy te zien. Het belangrijkste is, is dat jij je er prettig bij voelt. Het is tenslotte jouw interieur.

Lees meer >>

Interieur inrichting via

Er zijn verschillende manieren en kanalen om interieur inrichting ideeën op te doen. Voorheen dacht je als eerste aan woonbladen zoals VT Wonen, 101 woonideeën, Elle wonen etc. In deze bladen kan je heel veel interieur inrichting ideeën op doen. Het nadeel echter is dat het periodieke bladen zijn. De bladen worden dus om de zoveel weken uitgebracht, waardoor je niet continue nieuwe interieur inrichting ideeën op kunt doen. Bovendien zijn deze bladen niet goedkoop.

Een ander kanaal waar je interieur inrichting ideeën op kunt doen is Televisie. Er bestaan verschillende TV programma’s die aandacht besteden aan huis & tuin. Denk aan Eigen huis & tuin, TV Makelaar, Het Blok, Bouwval gezocht, noem maar op.


Interieur inrichting ideeën en inspiratie

Internet speelt tegenwoordig een heel belangrijk onderdeel van je leven. Voor alles kan je online terecht. Dus ook bij het opdoen van interieur inrichting ideeën. En hier spelen wij op in. Wil je dus interieur inrichting ideeën opdoen voor je nieuwe huis? Of heeft je huidige interieur inrichting een make over nodig? Dan ben je hier aan het juiste adres. Op deze website plaatsen we dagelijks foto’s en voorbeelden van huizen zodat jij hier interieur inrichting ideeën en inspiratie op kunt doen.

HK Living Lockerkast

Door en geplaatst in Kasten op .

Lockerkasten werden vroeger veelal gebruikt in sporthallen of sportscholen. Daar kunnen de sporters dan hun kleding en overige spullen in opbergen tijdens het sporten. Tegenwoordig zijn de ouderwetse lockerkasten overal vervangen door moderne kluisjes. Maar zoals je vaker terugziet in de woon- en interieurwereld, worden de vintage lockerkasten tegenwoordig vaak gebruikt in interieurs. Tweedehandse en gebruikte vintage lockerkasten zijn vaak te koop op rommelmarkten, vlooienmarkten of op marktplaats. Maar ook HK Living heeft een vintage Lockerkast in het assortiment opgenomen, maar dan nieuw!

HK Living Lockerkast

>> Lees verder

Witte hal

Door en geplaatst in Hal inrichten op .

Een hal kan je op verschillende manieren en met verschillende kleuren inrichten. Maar er is echter tóch één kleur die veruit het populairst is. Wit!

Natuurlijk, wit is sowieso de meest gekozen kleur in het interieur. Wit is makkelijke te combineren, maar wit kan vooral erg mooi zijn.

Voor vandaag wil ik jullie dus inspireren met een aantal witte hallen. Witte muren, witte vloeren, witte meubels, etc. Enjoy!

Witte hal

Witte hal

>> Lees verder

Modern toilet in Italiaanse hoofdstad

Door en geplaatst in Toilet op .

Elke keer wordt ik weer verrast door toilet ontwerpen die ik tegenkom. Zo ook dit toilet, een ontwerp van de architecten van DISEGNOINOPERA, die in 2013 Casa con Dependance heeft gerealiseerd. Zij hebben de interieur inrichting verzorgd van een modern appartement gelegen in het centrum van de Italiaanse hoofdstad Milaan. Het toilet is verrassend groot en door de ontwerper voorzien van een mooi ontwerp.

Modern toilet in Italiaanse hoofdstad

>> Lees verder