Interieur-inrichting.com logo
Badkamer ideeën

Van alle kamers in je huis is de badkamer misschien wel een van de lastigste ruimte die je moet inrichten. Doordat de badkamer een vochtige ruimte is, is het extra lastig om deze goed in te richten. Veel mensen kiezen daarom ervoor om tegels te gebruiken. Deze zijn namelijk vochtbestendig. Hout daarentegen is minder geschikt voor de badkamer. Maar tegenwoordig bestaan hier zeker wel mogelijkheden voor. Weer anderen vinden het mooi om de badkamer helemaal niet te betegelen. Zo zijn er heel veel verschillende mogelijkheden en ideeën om je badkamer in te richten. Op deze pagina plaatsen wij regelmatig badkamer ideeën om jou te inspireren.

Lees meer >>

Badkamer inrichting ideeën

Hierboven hebben we het vooral over het materiaal die je kan gebruiken in een badkamer. Er zijn natuurlijk veel meer aspecten waar je rekening mee moet houden bij de inrichting van je badkamer. De indeling van de verschillende elementen bijvoorbeeld. Waar komt je douche? Waar komt je bad? En waar komt je wc? En ook de kleur is ook zoiets wat een belangrijke rol speelt bij de inrichting van je badkamer. De kleur bepaalt meer de sfeer en de stijl. Hierbij komt de persoonlijke smaak om de hoek kijken.

Badkamer ideeën inspiratie

Om zoveel mogelijk rekening te houden met iedereen, plaatsen wij badkamer ideeën in zoveel mogelijk verschillende stijlen. Moderne badkamers, landelijke badkamers, romantische badkamers, spa badkamers, lichte badkamer, donkere badkamers, badkamers met inloopdouche, noem maar op. Allemaal badkamer ideeën en foto’s om jou te inspireren!

Rustieke badkamer met puntdak

donderdag, februari 5, 2015 geplaatst in Badkamer ideeën

Dit is de badkamer van Danielle de Lange, de bekende blogger van Style-files.com. Eind vorig jaar heeft ze nieuwe foto’s van haar prachtige woning laten maken door fotograaf Paulina Arcklin, die ze geplaatst heeft op haar blog. Haar mooie badkamer is de eerste ruimte die Danielle liet zien, een droombadkamer!

Rustieke badkamer met puntdak

Rustieke badkamer met puntdak

>> LEES VERDER

Spiegelwand in badkamer ontwerp

woensdag, december 31, 2014 geplaatst in Badkamer ideeën

Het ontwerp van deze badkamer is gemaakt door architect Igor Sirotov. Een moderne badkamer waar gebruik is gemaakt van luxe materialen. De grote spiegelwand is één van de mooie features in het ontwerp. De gehele wand is bekleed met een getinte spiegel, wat ervoor zorgt dat de kleine badkamer optisch veel groter lijkt.

Spiegelwand in badkamer ontwerp

>> LEES VERDER

Badkamer ontwerp met oog voor detail

zaterdag, november 15, 2014 geplaatst in Badkamer ideeën

Medium Plenty, een ontwerp studio uit Oakland, heeft in San Francisco een Edwardian huis uit 1906 nieuw leven gegeven. Bij het ontwerp hebben de ontwerpers met extra aandacht gefocust op de keuken en de badkamer. De badkamer is super modern geworden, voorzien van moderne gemakken. En er is vooral veel aandacht besteed aan de kleine details.

Badkamer ontwerp met oog voor detail

Badkamer ontwerp met oog voor detail

>> LEES VERDER