Interieur-inrichting.com logo
Interieur inrichting

De interieur inrichting van je huis is erg belangrijk. Dit hoeft niet hip of trendy te zien. Het belangrijkste is, is dat jij je er prettig bij voelt. Het is tenslotte jouw interieur.

Lees meer >>

Interieur inrichting via

Er zijn verschillende manieren en kanalen om interieur inrichting ideeën op te doen. Voorheen dacht je als eerste aan woonbladen zoals VT Wonen, 101 woonideeën, Elle wonen etc. In deze bladen kan je heel veel interieur inrichting ideeën op doen. Het nadeel echter is dat het periodieke bladen zijn. De bladen worden dus om de zoveel weken uitgebracht, waardoor je niet continue nieuwe interieur inrichting ideeën op kunt doen. Bovendien zijn deze bladen niet goedkoop.

Een ander kanaal waar je interieur inrichting ideeën op kunt doen is Televisie. Er bestaan verschillende TV programma’s die aandacht besteden aan huis & tuin. Denk aan Eigen huis & tuin, TV Makelaar, Het Blok, Bouwval gezocht, noem maar op.


Interieur inrichting ideeën en inspiratie

Internet speelt tegenwoordig een heel belangrijk onderdeel van je leven. Voor alles kan je online terecht. Dus ook bij het opdoen van interieur inrichting ideeën. En hier spelen wij op in. Wil je dus interieur inrichting ideeën opdoen voor je nieuwe huis? Of heeft je huidige interieur inrichting een make over nodig? Dan ben je hier aan het juiste adres. Op deze website plaatsen we dagelijks foto’s en voorbeelden van huizen zodat jij hier interieur inrichting ideeën en inspiratie op kunt doen.

Studio Snowpuppe

Door en geplaatst in Woonaccessoires op .

Kennen jullie Studio Snowpuppe al? Nee? Misschien weet je het als je de mooie papieren vouwlampen van hen ziet. De Studio Snowpuppe lampen zijn namelijk super populair. Niet alleen bij de mensen thuis over heel de wereld, ook professionele interieurstylisten vinden de lampen geweldig. En ze zijn ook geweldig!

Studio Snowpuppe

>> Lees verder

Mooiste hal

Door en geplaatst in Hal inrichten op .

Zulke hallen zul je niet snel tegenkomen. Vooral niet in huizen in Nederland. Maar mooi is het wel. Sterker nog, dit is met stipt de mooiste hal die ik hier heb laten zien.

Het is de hal van een onlangs gerenoveerd appartement, gelegen in de Eixample wijk in Barcelona. Een typisch Catalaans Art Nouveau appartement van interieur ontwerper Gines Gorriz. Tijdens de verbouwing zijn alle mooie authentieke details bewaard gebleven, die je ook in deze brede hal heel duidelijk terugziet.

Mooiste hal

>> Lees verder

Toilet met houten wanden

Door en geplaatst in Toilet op .

Dit toilet heeft een uniek ontwerp, gemaakt door interieur ontwerper Robert Bailey. De Canadese interieur ontwerper heeft namelijk een luxe vakantiehuis ontworpen gelegen in Naramata in Canada, in een mooie natuurlijke omgeving. Deze natuurlijke omgeving heeft hij als inspiratiebron genomen voor het interieur, wat geresulteerd heeft in gebruik van natuurlijke materialen. Ook in het ontwerp van dit toilet zie je bijvoorbeeld dat alle muren bekleed zijn met warme houten planken.

Toilet met houten wanden

>> Lees verder