Interieur-inrichting.com logo
Badkamer ideeën

Van alle kamers in je huis is de badkamer misschien wel een van de lastigste ruimte die je moet inrichten. Doordat de badkamer een vochtige ruimte is, is het extra lastig om deze goed in te richten. Veel mensen kiezen daarom ervoor om tegels te gebruiken. Deze zijn namelijk vochtbestendig. Hout daarentegen is minder geschikt voor de badkamer. Maar tegenwoordig bestaan hier zeker wel mogelijkheden voor. Weer anderen vinden het mooi om de badkamer helemaal niet te betegelen. Zo zijn er heel veel verschillende mogelijkheden en ideeën om je badkamer in te richten. Op deze pagina plaatsen wij regelmatig badkamer ideeën om jou te inspireren.

Lees meer >>

Badkamer inrichting ideeën

Hierboven hebben we het vooral over het materiaal die je kan gebruiken in een badkamer. Er zijn natuurlijk veel meer aspecten waar je rekening mee moet houden bij de inrichting van je badkamer. De indeling van de verschillende elementen bijvoorbeeld. Waar komt je douche? Waar komt je bad? En waar komt je wc? En ook de kleur is ook zoiets wat een belangrijke rol speelt bij de inrichting van je badkamer. De kleur bepaalt meer de sfeer en de stijl. Hierbij komt de persoonlijke smaak om de hoek kijken.

Badkamer ideeën inspiratie

Om zoveel mogelijk rekening te houden met iedereen, plaatsen wij badkamer ideeën in zoveel mogelijk verschillende stijlen. Moderne badkamers, landelijke badkamers, romantische badkamers, spa badkamers, lichte badkamer, donkere badkamers, badkamers met inloopdouche, noem maar op. Allemaal badkamer ideeën en foto’s om jou te inspireren!

Badkamer ontwerp met oog voor detail

zaterdag, november 15, 2014 geplaatst in Badkamer ideeën

Medium Plenty, een ontwerp studio uit Oakland, heeft in San Francisco een Edwardian huis uit 1906 nieuw leven gegeven. Bij het ontwerp hebben de ontwerpers met extra aandacht gefocust op de keuken en de badkamer. De badkamer is super modern geworden, voorzien van moderne gemakken. En er is vooral veel aandacht besteed aan de kleine details.

Badkamer ontwerp met oog voor detail

Badkamer ontwerp met oog voor detail

>> LEES VERDER

Moderne woonboot badkamer

maandag, juni 2, 2014 geplaatst in Badkamer ideeën

Deze badkamer is onderdeel van een bijzondere woonboot gelegen aan de Amsteldijk in Amsterdam. De woonboot stond te koop, maar is inmiddels alweer verkocht. Het bijzondere aan de woonboot is dat er heel veel aandacht is besteed aan de interieur inrichting. Een moderne strakke interieur inrichting waar ook plaats is voor veel luxe. En dat is ook duidelijk te zien in deze moderne badkamer.

Moderne woonboot badkamer

>> LEES VERDER

Dubbele wastafel in de badkamer

dinsdag, april 1, 2014 geplaatst in Badkamer ideeën

Iedereen wilt het wel hebben, een dubbele wastafel in de badkamer. Het ziet er niet alleen mooi uit, het heeft vooral ook een praktische functie. Met een dubbele wastafel in de badkamer kan je namelijk met twee mensen tegelijk tandenpoetsen, wassen en opmaken. Je hoeft dus niet wachten tot de ander klaar is. Wel zo handig in de ochtend!

Dubbele wastafel in de badkamer

>> LEES VERDER