Badkamer ideeën

Moderne badkamer ideeën

Vandaag willen we jullie inspireren met moderne badkamer ideeën. Allereerst wil ik duidelijk maken wat er verstaat wordt onder een moderne badkamer. Veel mensen gaan al direct ervan uit dat een moderne badkamer een bepaalde stijl is. Hoewel dat wel begrijpbaar is, hoeft een moderne badkamer niet per definitie een bepaalde stijl te zijn. Je krijgt namelijk direct een beeld van een strakke, rechthoekige badkamer. En dit terwijl een moderne badkamer niet perse rechthoekig hoeft te zijn. Een landelijke badkamer kan ook modern zijn. Theoretisch gezien is een modern badkamer een badkamer die voorzien is van moderne gemakken. Denk hierbij aan een moderne douche, moderne kranen, moderne radiator of een zwevend toilet.

Moderne badkamer ideeen

Foto credits: Houzz.com

Moderne ideeen voor je badkamer

Badkamertrends veranderen constant. Elk jaar zijn er weer nieuwe badkamer ideeën, trends, kleuren die het helemaal gaan maken. Anno 2013 is een inloopdouche bijvoorbeeld heel erg gewild. Waar vroeger gekozen wordt voor een douchecabine, wordt deze tegenwoordig steeds vaker vervangen door een moderne inloopdouche. Wat je ook steeds vaker terugziet, is de afwerking van kranen. Meestal komen kranen gewoon uit de wasbak, maar tegenwoordig zie je steeds vaker in moderne badkamers terug dat kranen heel mooi afgewerkt worden in de wand. Zo bestaan er nog veel meer van dit soort leuke badkamers ideeën.

Ideeën opdoen via moderne badkamer foto’s

Dus eigenlijk is het begrip moderne badkamer heel erg breed. Moderne badkamers zijn er in verschillende soorten, maten, kleuren, materialen en wat zeker niet onbelangrijk is, prijzen. Een moderne badkamer is niet per definitie duur, maar je kan het natuurlijk wel zo duur maken als je wilt. Vanwege de vele keuzes is het daarom erg belangrijk om eerst inspiratie en ideeën op te doen voordat je een keuze maakt voor je badkamer. En daar willen we je graag bij helpen. Hieronder hebben we daarom een aantal mooie badkamer foto’s geplaatst. Foto’s van moderne badkamers waar je leuke ideeën van kunt opdoen.

Moderne badkamer ideeen

Moderne badkamer ideeen

Moderne badkamer ideeen

Moderne badkamer ideeen

Moderne badkamer ideeen

Moderne badkamer ideeen

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply