Badkamer ideeën

Moderne badkamer van monument aan keizersgracht

Wonen in een monument is iets bijzonders. Het bevat mooie details die met zorg behandeld moeten worden. Daarom is het ook verstandig om een verbouwing of een renovatie in of van een monumentale woning in overleg met een architect te doen. De verbouwing van de onderstaande badkamer is hier een heel mooi voorbeeld van. Het is een badkamer van een prachtige monumentale woning gelegen aan de Keizersgracht in Amsterdam. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

Moderne badkamer van monument aan keizersgracht

Via Cube Architecten

Badkamer indeling ideeën

De authentieke balken aan het plafond zijn gelukkig behouden gebleven. Door het stuukwerk is het mooi strak geworden en mooi in ere hersteld. De badkamer is ingericht met mooie lichte kleuren, die het geheel een rustige serene uitstraling geven. Naast een prachtige vrijstaande ovalen witte bad is er ook een grote inloopdouche aanwezig. Een grote inloopdouche met twee grote regendouches naast elkaar. Zo hoef je niet bang te zijn dat de een minder water krijgt dan de ander, terwijl je wel lekker met z’n tweetjes onder de douche kan. Het glazen scherm zorgt ervoor dat het water netjes binnen de inloopdouche blijft.

Lichte badkamer

Naast de lichte kleuren is het sanitair die veel rust geven aan deze badkamer. Alle sanitair is uitgevoerd in dezelfde stijl. Het ligbad had ik al genoemd, maar ook alle kranen, de waskommen en de regendouches zijn allemaal wit en mat.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply