Badkamer ideeën

Praxis badkamer

Bij de Praxis bouwmarkten kan je bijna voor alles terecht voor huis en tuin. Zo kan je er ook terecht voor je complete badkamer. En dat voor een prijs kwaliteit verhouding die van je Praxis gewend bent. Deuren, sanitair, tegels, elektra, verlichting, materiaal om de badkamer wanden te stucen, radiatoren, verf, waterleiding materialen, noem maar op. Je kan het zo gek niet bedenken. En het fijne is dat Praxis altijd handige tips en ideeën heeft die je zowel bij de medewerkers in de bouwmarkt zelf kunt krijgen of op hun website.

Praxis badkamer

Praxis badkamer deuren

Praxis heeft badkamer deuren in hun assortiment. Deze deuren kunnen hetzelfde zijn als alle andere deuren in huis, maar er zijn wel een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Het is bijvoorbeeld niet handig om een raam in een badkamer deur te hebben. Bij Praxis kan je terecht voor nog meer handige tips en ideeën.

Praxis badkamer elektra

Op de website van Praxis kan je tips vinden over badkamer elektra. Met elektra in de badkamer moet je zoals Praxis aangeeft heel erg secure te werk gaan omdat je te maken hebt met veiligheid. Dat staat natuurlijk voorop.

Praxis badkamer sanitair

Als er iets niet mag ontbreken in de badkamer is het wel de sanitair. Zonder sanitair kan je eigenlijk niet spreken van een badkamer. Praxis heeft een groot assoritment kranen, wasbakken, douchekoppen, regendouches, badkuipen en nog veel meer. De Praxis badkamer sanitair zijn bovendien verkrijgbaar in verschillende soorten prijsklassen, van laag naar hoog.

Praxis badkamer tegels

Praxis heeft een hele grote tegels afdeling. Grote tegels, kleine tegels, Mozaiek tegels enz.

Praxis badkamer verlichting

Verlichting in de badkamer heb je in heel veel verschillende soorten. Zo heb je plafond verlichting, wandverlichting, maar ook bijvoorbeeld verlichting die in de spiegels zijn verwerkt. Praxis heeft al deze in hun assortiment.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply