Kleine badkamer

Kleine badkamer met bad

Vaak heeft een kleine badkamer geen bad. Omdat het zo klein is, past er meestal alleen een douche in. Niet ideaal natuurlijk, maar het is dan niet anders. Maar tóch is het mogelijk om een kleine badkamer met bad te nemen. Dit is een kwestie van een goede indeling en handige praktische oplossingen. Als je jouw huis in de verkoop zet, dan is een badkamer met een bad meestal ook een pluspunt. Een voordeel ten op zichte van concurrenten die alleen een douche hebben.

Vandaag wil ik een aantal badkamer ideeën en voorbeelden met jullie delen die het mogelijk te maken om een bad in een kleine badkamer te nemen.

Kleine badkamer met bad

Bad en douche in kleine badkamer

Natuurlijk moet je niet denken aan super grote bad van twee bij twee meter en daarbij ook nog een aparte grote inloopdouche. Je moet uiteraard wel realistisch zijn. Eén van die oplossingen is bijvoorbeeld om de douche in bad te installeren. Hiermee bespaar je ruimte, maar heb je in ieder geval wel een bad én douche. Het grote nadeel is het in en uit stappen als je onder de douche wilt.

Maar tegenwoordig zijn er zelfs speciale bad en douche combinaties die speciaal ontworpen zijn voor kleine badkamers. Er is dan een glazen deur aanwezig die als het ware in het bad is geïntegreerd. Als je wilt douchen, kan je dus gewoon de deur gebruiken in plaats van over het bad te stappen.

Kleine badkamer met bad

Kleine badkamer met bad

Kleine badkamer met bad

Kleine badkamer met bad

Kleine badkamer met bad

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply