Kleine badkamer

Kleine smalle badkamer

Vandaag willen we jullie weer inspireren met leuke kleine badkamer ideeën. Onderstaande kleine badkamer is een perfect voorbeeld met een ruimte die we vaak terugzien in Nederland. Het is heel erg smal met ongeveer een breedte van een meter, maar de lengte compenseert het wel een beetje. Het is een kleine smalle, maar lange badkamer. Een badkamer die lastig in te richten is, maar door de lengte wel perspectief heeft. Hier laten ze zien hoe je met slimme creatieve oplossingen en ideeën tot een mooi ontwerp en inrichting kan komen. Wij zijn benieuwd naar jullie ideeën en meningen!

Kleine smalle badkamer

Kleine badkamer met stortdouche

Er is één ding in deze kleine badkamer die de hoofdrol opeist. We hebben het natuurlijk over de heerlijke inloopdouche. De douche vind je helemaal achterin de badkamer, waarvan de muren van de badkamer ook gelijk de muren vormt van de douche. En het is voorzien van een heerlijke luxe stortdouche die prachtig in het plafond is verwerkt. Bij binnenkomst van de badkamer kom je eerst de wastafel tegen, die meer op een fonteintje lijkt, die wordt gevolgd door het toilet. Daarboven is een grote spiegel aan de wand opgehangen. Deze spiegel zorgt ervoor dat de kleine badkamer optisch iets groter lijkt.

Kleine badkamer tegels

Een ander goed idee voor deze kleine badkamer is de keuze van de tegels voor zowel de vloer als de wanden. De linker- en rechtermuur zijn volledig betegeld met witte langwerpige tegels tegels, terwijl de vloertegels juist breed zijn. De langwerpige witte tegels maken de badkamer dieper en de brede vloertegels zorgen ervoor dat de kleine badkamer breder lijkt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply