Badkamer

Moderne badkamer met tegels en hout

Deze badkamer is ingericht door de architecten van Modern House. Een prachtige badkamer met prachtige details. Voor de vloer is er gekozen voor vierkante grijze tegels, terwijl je aan de muur langwerpige tegels aantreft in een grijsblauwe kleur. Een perfecte kleur voor tegels in de een badkamer. Het doet denken aan de kleur van het water in een volle bad, zo verzachtend. Deze twee soorten tegels worden hier gecombineerd met verschillende houten elementen, die zowel terugkomen in de raamdecoratie, de vloer onder de douche e n de wasmeubel.

Moderne badkamer met tegels en hout

Via Houzz

Badkamer met vrijstaand bad

Deze vrij grote badkamer is van vele gemakken voorzien. En niet zomaar gemakken, maar allemaal uitgevoerd in een luxe vorm. Het vrijstaande bad bijvoorbeeld, waar je heel lang kan ontspannen. Door de diepte kan je het lekker vol laten lopen wat erg comfortabel is. Ook de wastafel en de wasmeubel zijn erg mooi. Het is een lange wastafel van steen met daaronder houten kastdeurtjes. Het hout en steen zorgen voor een natuurlijke uitstraling in de badkamer.

Badkamer met dubbele stortdouches

Het hoogtepunt van de badkamer is tóch de grote douche, voorzien van twee grote stortdouches die uit het plafond komen. De ondervloer van de douche bestaat zoals eerder gezegd uit houten planken. Op die manier heb je geen last van gladheid en bovendien ziet het er ook nog eens supermooi uit!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply