Badkamer

Witte badkamer

De meest gekozen kleur in een badkamer is wit. Logisch, wit is makkelijk te combineren en straalt heel veel rust en hygiene uit. Toch wel belangrijke kenmerken die je graag terug wilt zien in je badkamer. Een witte badkamer ziet er bovendien erg mooi uit. Hieronder zie je de witte badkamer van Centara Villas Samui. Een luxe resort gelegen op het Thaise Eiland Koh Samui. Zo blijkt maar weer eens dat je van hotels en luxe resorts genoeg ideeën op kan doen voor de inrichting van je interieur. Deze tuinvilla heeft ook een mooie slaapkamer en dakterras, maar het is de witte badkamer die wij het meest bijzonder vinden. Wat vind jij ervan?

Witte badkamer

Witte badkamer met bruin

Je kan een geheel witte badkamer nemen. Witte vloer, witte tegels, witte meubels en witte accessoires. Maar je kan er ook voor kiezen om alleen de basis wit te doen, want zoals gezegd is wit heel goed te combineren met andere kleuren. In dit geval is het hier gecombineerd met donkerbruine accenten. De raamdecoratie, het stukje plafond boven de luxe inloopdouche en ook verschillende accessoires zijn uitgevoerd in donkerbruin. Deze vormen een bijzonder contrast met de rest van de witte badkamer.

Witte stuukwerk in badkamer

Wat wij ook heel erg mooi vinden in deze badkamer, is dat er niet gekozen is voor wandtegels zoals de meeste mensen dat zullen doen. In plaats van wandtegels hebben ze hier gekozen om alle muren strak te stuken. De witte kleur zorgt voor een clean en strakke uitstraling, maar het stuukwerk maakt de badkamer nog meer minimalistisch en mooi.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply