Hal inrichten

Landelijke hal inrichten

Vandaag wil ik beginnen met een nieuw onderwerp, namelijk de hal! Iedereen heeft ermee te maken, en er wordt naar mijn mening te weinig over geschreven. Vanaf vandaag kan je dus hier ook terecht voor leuke ideeën voor het inrichten van je hal.

Met onderstaande hal wil ik aftrappen. Het is de hal van een grote landelijke woning gelegen in Atlanta, ontworpen door de ontwerpers van Bradley E. Heppner Architecture. Via de voordeur kom je in deze hal terecht, waar je met de trap toegang hebt tot de eerste verdieping.

Landelijke hal inrichten

Via traditionalhome.com

Landelijke boerderij stijl

Het is een vrij brede hal, waardoor er veel mogelijk. De ontwerper heeft gekozen om de hal in te richten in een landelijke boerderij stijl. De vloer bestaat bijvoorbeeld uit mooie oranje rode straattegels, wat je ook weleens ziet op een boerderij. Ook de voordeur is helemaal in boerderij stijl, waarbij het bovenste gedeelte open kan, terwijl het onderste gedeelte van de deur dicht blijft en visa versa.

Aan de muren zie je mooie horizontale planken. Aan de lange muur is een collage gemaakt bestaande uit verschillende zwarte fotolijsten. Daaronder is een houten bank geplaatst, die gebruikt kan worden om bijvoorbeeld schoenen aan te trekken.

Garderobekast

Onder de trap is een vaste garderobekast gebouwd, die heel veel opbergruimte biedt. Natuurlijk ook weer in de landelijke boerderij stijl. Deze kasten zijn helemaal wit geschilderd en afgewerkt met mooie zwarte landelijke deurknoppen.

Landelijke hal inrichten

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply