Hal inrichten

Smalle hal inrichten

Een brede hal is prettig, maar de meeste mensen in Nederland hebben te maken met een smalle hal. Dit hoeft niet onprettig te zijn. Je houdt immers meer ruimte over in de rest van het huis. Maar hoe kan je het best een smalle hal inrichten? Vandaag geven wij een aantal handige tips en plaatsen we aantal mooie voorbeelden van smalle hallen.

Smalle hal inrichten

De uitdaging bij het inrichten van een smalle hal, is om ervoor te zorgen dat de hal breder lijkt dan het is. Met gebruik van de juiste elementen zoals verf, accessoires, een goede vloer en verlichting kan je al heel ver komen.

Smalle hal tips

– Gebruik een lichtere kleur op de muren en het plafond om een open en luchtig gevoel te geven aan de hal.
– Creëer een rand in de smalle hal. Dit kan je doen met bijvoorbeeld een loper, waarbij je ruimte laat aan de zijkanten. Maar je zou het ook bijvoorbeeld kunnen schilderen of tegelen. Met een rand maak je de smalle hal iets breder.
– Gebruik geen diepe kasten in een smalle hal. Hang in plaats hiervan bijvoorbeeld haken aan de muur. Hiermee bespaar je fysieke ruimte, maar het zal ook veel fijner ogen.
– Zorg voor goede verlichting in een smalle hal.
– Plaats zo weinig mogelijk accessoires in een smalle hal. Maar er zijn wel een aantal accessoires die je kan gebruiken om de hal breder te maken. Een grote spiegel bijvoorbeeld is een super goed voorbeeld.

Smalle hal tips

Fotolijstjes in smalle hal

Haken in smalle hal

Inrichting smalle hal

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply