Interieur

Huizen overgoten met zonlicht

Veel licht in huis laat meubels mooi uitkomen. Geniet lekker samen van de zon in huis en van het natuurlijke licht dat een fijne sfeer in huis creëert. Ook niet te vergeten: zonlicht in huis is gezond. Het geeft vitamine D en dit is goed voor de algehele gezondheid. Ben jij benieuwd hoe je veel zonlicht in huis creëert? Bekijk de ideeën en laat je inspireren.

Van de grond tot het plafond
Vele ramen die doorlopen van de grond tot het plafond geven een prachtig uitzicht. De toppen van een boom of een strakke blauwe lucht zijn beelden die dagelijks te zien zijn. Door de verbinding met buiten oogt de kamer een stuk groter. De vele ramen zorgen voor een unieke woning.

Tuin naar binnen
Voor de echte tuinliefhebbers: haal je tuin naar binnen. Door grote ramen te plaatsen verwerk je het groen uit de tuin in het interieur van je huis. Door deze combinatie geniet je optimaal van de tuin en het zonlicht in huis. Let op! Plaats niet te veel grote planten of bomen voor het raam. Dit houdt het zonlicht tegen wat anders naar binnen valt.

Architectural Photographs

Speciale plekken
Door het gebruik van glas in je interieur, wordt de aandacht gevestigd op een speciale plek. Is de eetkamer jouw favoriete plek? Door meerdere kanten van glas te maken komt de speciale plek mooi naar voren. Het vele licht laat de plek opvallen en laat de eettafel te voorschijn komen. Wil jij voor het maximale zonlicht gaan? Maak dan ook het plafond van glas.


Nadeel
Op een hete zomerdag kan een huis met veel glas flink opwarmen. Om de hitte tegen te gaan is het handig gebruik te maken van zonwering. Populaire varianten zonwering zijn: een zonnescherm en screens.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply