Interieur

Interieur inrichting moderne Villa uit Canada

De interieur inrichting van deze prachtige villa is verzorgd door Omer Arbel Office uit Canada. Het gaat om een voor een gezin, gebouwd op een grote landelijke areaal. Het grote idee achter het ontwerp is de integratie van binnen en buiten. Er moet daarom een mooi overgang aanwezig tussen tussen die twee gebieden. Dat hebben de architecten en ontwerpers goed opgelost door bijvoorbeeld veel gebruik te maken van glas. En in de woonkamer is het bijvoorbeeld mogelijk om twee grote wanden helemaal open te zetten. Als het helemaal open staat, dan is de grote tuin als het ware een verlengde van de woonkamer.

Interieur inrichting moderne Villa uit Canada

Fotografie: Nic Lehoux

Authentieke details in interieur

Heel mooi om te zien is dat de mooie authentieke details is behouden in het in verhouding moderne interieur inrichting. De balken zijn van verschillende lengtes en hebben dwarsdoorsnede afmetingen en verhoudingen die verbazingwekkend zijn. Sommigen zijn zelfs 20 meter lang! De houten balken gaan heel mooi samen met de strakke betonnen vloer. Terwijl de betonnen vloer een kille, industriële uitstraling hebben, zorgt het hout voor warmte en authenticiteit in huis. Deze twee materialen komen overigens ook vaker voor in het interieur. Zo hebben ze gekozen voor een moderne houten keuken op maat en bijpassende kasten in de woonkamer. En het beton komt ook terug in de muren.

Creatieve interieur ideeën

In de villa vind je veel leuke creatieve interieur ideeën. In plaats van om de boekencollectie van de eigenaren in een normale boekenkast of boekenplank op te bergen, hebben ze het geplaatst op het verlengde van de keukenwerkblad, verdeeld in verschillende hoge stapels. Ook de verlichting is erg fraai in de woonkamer. Het bestaat uit heel veel verschillende hanglampen, die doen denken aan luchtbellen. Dit geeft een speels en stijlvol effect aan het interieur.

[portfolio_slideshow]

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply