Interieur kleur

Taupe interieur

Naast de kleuren zwart, wit en grijs, is taupe ook een erg populaire kleur in een interieur. Het wordt vaak verward met beige, zandkleur en lichtbruin. Taupe is eigenlijk beetje een mix tussen bruin en grijs me natuurlijk lichte en donkere tinten. Net als zwart, wit en grijs is taupe ook vrij neutraal. Sterker nog, Taupe neutraliseert harde kleurcontrasten. Het brengt warmte en gezelligheid in huis en je kan het in een interieur bovendien makkelijk combineren met een andere kleur.

Taupe interieur

Taupe interieur

Taupe is dan ook een van de meest gekozen kleuren van afgelopen jaren in een interieur. Naast het feit dat je het makkelijk kan combineren, het warm en gezellig is, is de kleur Taupe ook gewoon tijdloos. En juist daarom is het uitermate geschikt om het in je interieur te gebruiken. Een taupe muur bijvoorbeeld, ga je niet vaak een andere kleur geven.

Taupe interieur accessoires

Naast een taupe basis, zoals ik hierboven had genoemd met de muur, zijn er ook heel veel taupekleurig woonaccessoires te verkrijgen. Leuke taupe kussens of lampen bijvoorbeeld. Maar ook grote meubels zoals een taupe bank of een taupe vloerkleed. Of misschien juist hele kleine accessoires zoals kaarsen en servetten. Het kan allemaal.

Taupe interieur

Taupe interieur

taupe-interieur-5

Taupe interieur

Taupe interieur

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply