Interieur woning

Interieur klein huis

Het inrichten van een klein huis is een kunst op zich. Je moet rekening houden met heel veel dingen, waarvan de ruimte de grootste is. Het is een hele uitdaging om de ruimte dusdanig te benutten, zodat je alles wat je nodig hebt in je kleine huis kwijt kan, zonder dat dit ten koste gaat van het interieur. Dat alleen al is een hele lastige taak. We krijgen dan ook heel vaak vragen over of we tips en ideeën kunnen delen voor het inrichten van het interieur van een klein huis. Natuurlijk doen we dat met alle plezier. Hieronder zie je het interieur van het kleine huis van Kin uit Hong kong. Hij heeft met zijn kleine huis van slechts 31m2 ingeschreven voor de small cool contest op Apartment Therapy. Zo knus en gezellig. Bekijk de mooie foto’s en ideeën en laat ons weten wat je van het interieur vindt!

Interieur klein huis

Via Apartement Therapy

Wit interieur voor klein huis

Onlangs hebben we tips en ideeën gegeven over het inrichten van een kleine woonkamer en slaapkamer. In beide berichten gaven we aan dat je kleine ruimtes het beste kan inrichten met lichte kleuren, omdat lichte kleuren ervoor zorgen dat je kleine huis optisch groter lijkt. Het interieur van Kin is daar een perfect uitgevoerd voorbeeld van. 31m2 is natuurlijk superklein, maar als de foto’s bekijkt, zou je niet zeggen dat het zó klein was. Nietwaar? Dit is te danken aan het lichte interieur. En daar is Kin ook het meest blij mee. Hij omschrijft het interieur van zijn kleine huis als wit, clean en minimalistisch. Een minimalistisch ontwerp vormt in zijn interieur de perfecte canvas, zodat hij het vervolgens kan inkleuren met zijn persoonlijke vorkeuren. Hij heeft gekozen voor een mooie lichte houten vloer en voor de rest is eigenlijk alles wit in het interieur. Het plafond, de muren en alle meubels zijn volledig van wit.

Klein huis uitdaging

Ook voor Kin was de grootste uitdaging of de ruimte in zijn kleine huis optimaal te benutten. Vóór de verbwouing had in twee kamers. Kin heeft besloten om er één grote ruimte van te maken. Zo bevinden zich de slaapkamer, woonkamer en keuken allemaal in dezelfde ruimte. Alleen de badkamer is een aparte ruimte. Het slaapgedeelte en de woonkamer is enigsinds gescheiden door middel van een muur van ongeveer een meter hoog. Op die manier heb je tóch nog een beetje pricacy in de slaapkamer.

Interieur klein huis

Interieur klein huis

Interieur klein huis

Interieur klein huis

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply