Interieur woning

Klein vrijstaand huis van 32m2

Bij een vrijstaand huis, denk je vaak aan een grote vrijstaande villa. En bij een woning met een woonoppervlak van 32m2, denk je vaak aan een klein eenkamerappartement. Architect Jeff Wilson bewijst dat dit niet altijd zo hoeft te zijn. Hij heeft een klein vrijstaand huis ontworpen met een woonoppervlak van 32m2. Nice!

Klein vrijstaand huis van 32m2

De gevel van het vrijstaande huis is modern en luxe. Dit komt door de aluminium platen, maar ook door de grote glazen ramen, die van de vloer tot aan het plafond lopen.

Maatwerk interieur

Doordat je te maken hebt met beperkte woonoppervlakte, was het belangrijk om een goede praktische indeling te maken. De architect heeft daadwerkelijk voor alle problemen een oplossing bedacht. Maatwerk meubels speelt hierin een hele belangrijke rol.

Praktische indeling

Vanuit de voordeur kom je binnen in de kleine smalle hal. Aan de rechterkant tref je de kleine badkamer met een douchecabine en een wastafelmeubel. Net naast de deur van de badkamer, vind je in de hal de op maat gemaakte kledingkast met daarnaast de wasmachine. Als je een stuk doorloopt, kom je terecht in de woonkamer, slaapkamer en open keuken combinatie.

Klein vrijstaand huis van 32m2

Opbergruimte

Opbergruimte is super belangrijk in een kleine woning als deze. Maar de architect heeft ervoor gezorgd dat je daar heel veel van hebt. Niet alleen de kledingkast bevat veel opbergruimte. In de treden van de twee kleine houten trappen zijn bijvoorbeeld ladekasten gemaakt, de keuken bevat veel kastruimte, en hetzelfde geldt ook voor de tv-meubel.

Klein vrijstaand huis van 32m2

Om ruimte te besparen, is er gekozen voor een op maat gemaakte slaapbank. Overdag wordt het gebruikt als een comfortabele zitbank, terwijl je het in de avond kunt transformeren tot een groot tweepersoonsbed.

Wat erg leuk is gedaan, is de ruimte achterin de woning. Daar is een soort podium gecreëerd, waar een heerlijke lounge is ingericht. Dat is namelijk het stukje waar al die grote glazen ramen aanwezig zijn.

Klein vrijstaand huis van 32m2

Klein vrijstaand huis van 32m2

Klein vrijstaand huis van 32m2

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply