Ontwerp interieur

Deuropening oplossing

In elke woning heb je te maken met deuropening. De meeste deuropeningen zijn voorzien van een deur, maar er zijn ook deuropeningen waarvan de deur verwijderd is. Je zou hier een nieuwe deur kunnen plaatsen of ophangen, maar dat is niet altijd gewenst. Omdat je het op maat moet laten maken, of omdat er ook geen deurpost in zit. Je zou dus een andere oplossing moeten bedenken. Ben jij op zoek naar zo’n deuropening oplossing? Lees dan snel verder!

Deuropening oplossing

Open deuropening

De meest eenvoudige oplossing is laten zoals het is. Je moet je afvragen waarom je de deuropening dicht wilt maken. Een open deuropening kan namelijk ook een goed idee zijn. Waar het bijvoorbeeld een goed idee is, is tussen deuropening tussen de keuken en de woonkamer. Door de deuropening open te laten, creëer je een soort half open keuken. Hoe groter de deuropening, bijvoorbeeld als het gaat om een deuropening van spiegeldeuren, hoe groter het effect.

Deuropening oplossing

Deuropening oplossing

Vliegengordijn

Wat ook een leuk idee is, is het ophangen van een vliegengordijn/kraalgordijn. Zoals het woord al zegt, zijn vliegengordijnen bedoeld om vliegen tegen te houden. Maar het is ook een leuke oplossing voor als je de deuropening niet volledig open wilt laten. Het is bovendien erg eenvoudig om een vliegengordijn op te hangen.

Vliegengordijn

Vliegengordijn

Gordijnen

Vind je vliegengordijnen met de kraaltjes niet mooi, dan kan je natuurlijk ook normale gordijnen ophangen. De gordijnen hang je net zo gemakkelijk op als vliegengordijnen.

Gordijnen

Gordijnen

Gordijnen

Gordijnen

Schuifdeur

Heb je geen deurpost, maar je wilt het liefst wel een deur, dan is een schuifdeur een mogelijke oplossing. Met een schuifdeur heb je namelijk geen deurpost nodig. Het enige wat je nodig hebt is een rails-systeem, waar je de schuifdeur aan kunt ophangen, maar die zijn overal verkrijgbaar. Naast dat een schuifdeur erg mooi is, heb je ook het grote voordeel dat je met een schuifdeur heel veel ruimte bespaart.

deuropening-oplossing-schuifdeur

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply