Keuken

Houten keuken in wit appartement

Deze keuken is onderdeel van een schitterend appartement gelegen in Amsterdam. De interieur inrichting is verzorgd door de architecten van I Love Architecture. Een interieur inrichting die te omschrijven is als minimalistisch en vooral heel wit. De keuken vormt daarom een bijzonder opvallend contrast met de kleur donkerbruin tussen al het wit.

Houten keuken in wit appartement

Keukenblok en kast

De prachtige keuken bestaat uit twee delen. Het eerst deel is de grote kast die loopt vanaf de vloer tot aan het plafond. Naast de opbergmogelijkheden is ook de oven en de magnetron in deze keukenkast verwerkt. Hiernaast wordt het keukenblok het meest gebruikt. Hier vind je zowel het fornuis en de moderne spoelbak. Ook is er genoeg ruimte over om dit keukenblok te gebruiken als werkblad, maar ook als bar/tafel waar je een snelle hap kan doen. Handig, maar voor grote groepen is er ook een grote eettafel aanwezig in de keuken.

Boven het keukenblok zijn een drietal gele hanglampen opgehangen. Een mooie kleur die zowel past bij de bruine keuken als het witte interieur.

[portfolio_slideshow]

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply