Ikea keuken

IKEA Method keuken

Al honderdduizenden, misschien wel miljoenen mensen over heel de wereld hebben weleens te maken gehad met de IKEA Faktum keukens. Het bekende keukenkastensysteem van IKEA, waarbij je een keuken kan samenstellen die bij jou, jouw behoeftes en ruimte past. Je kan hierbij kiezen uit heel veel verschillende kastonderdelen in verschillende stijlen voor deuren en handgrepen. Maar na ruim twintig jaar lijkt er een opvolger te zijn voor de IKEA Factum keukens. In 2014 wordt namelijk de IKEA Method keuken geïntroduceerd in Nederland. Deze nieuwe IKEA keuken gaat op den duur de vertrouwde Factum vervangen.

IKEA Method keuken

Voordelen

De echte fans van de IKEA Factum keukens zullen misschien in eerste instantie teleurgesteld zijn. Maar IKEA doet dit natuurlijk niet voor niets. Ze zullen de vertrouwde keuken niet wegdoen, zonder dat ze met iets beters komen natuurlijk. Wat zijn dan de voordelen van de nieuwe IKEA Method keuken?

Volgens IKEA is de Method keuken flexiber en biedt het veel meer mogelijkheden in layout, style en opbergmogelijkheden. Hierdoor heb je nóg meer vrijheid om jouw droomkeuken te otnwerpen. Hiernaast wordt het ook makkelijker om de nieuwe IKEA Method keuken te monteren.

Ik ben erg benieuwd!

IKEA Method keuken

IKEA Method keuken

IKEA Method keuken

IKEA Method keuken

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply