Ikea keuken

Mooie keuken styling door stylist Jackie Brown

Wow, ik werd heel blij toen ik deze super mooie keuken zag op Pinterest. Het wekte mijn nieuwsgierigheid, waardoor ik verder zocht naar van wat de keuken was. Na het bezoeken van een aantal blogs en websites kwam ik erachter dat Jackie Brown hierachter zat. Een bekende interieurstylist, ontwerper en createur van mooie dingen uit Austrialie. Voor een editorial in het Australische interieurtijdschrift Real Living Mag, is zij verantwoordelijk geweest voor de styling van deze stijlvolle keuken.

Mooie keuken styling door stylist Jackie Brown

IKEA Faktum keukenkasten

Je zou het niet zeggen, maar de keukenkasten van deze keuken komen gewoon van de IKEA. Het zijn namelijke de mega populaire Faktum keukenkasten, zonder deurgrepen, en afgewerkt met een minimalistische witte mdf werkblad.

Stijlvolle details

De stylist heeft deze simpele basis aangekleed met mooie stijlvolle details. Hierbij spelen de erg leuke vijfhoekige marmeren tegels, ook wel carrara hexagon tegels genoemd, aan de keukenwand natuurlijk de hoofdrol. Samen met de witte retro SMEG koelkast eisen zij de hoofdrol op in deze keuken.

Maar is er meer wat deze keuken zo leuk maakt. De minimalistische witte kraan bijvoorbeeld, of de stijvolle hanglamp. Maar ook de simpele open wandplankjes aan de keukenmuur met het servies is een toegevoegde waarde voor de keuken.

Mooie keuken styling door stylist Jackie Brown

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Inge Strobbe 9 augustus 2017 at 12:28

    De vijfhoekige tegels achter het aanrecht, waar zijn deze gekocht? Ze zijn precies wat ik wil voor in mijn keuken

  • Leave a Reply