Ikea keuken

U-vormige IKEA keuken

Deze mooie keuken komt van IKEA. Een keuken vol met de leukste en vooral handige ideeen. Want daar staat IKEA tóch wel bekend om. Het gaat hier om een keuken met een U-vorm opstelling, waarbij aan de linkerkant als de rechterkant een muur is, en in dit geval ook een raamkant. Dit laatste is zéker niet onbelangrijk, want hierdoor kan je geen bovenkastjes plaatsen aan de muur. Dat hebben ze in deze keuken dan ook niet gedaan. In plaats daarvan zijn hier lage keukenkastjes geplaatst waar ook de grote witte wastafel in is verwerkt.

U-vormige IKEA keuken

Flexibele keuken met IKEA roltafel

Met een u-vormige IKEA keuken heb je natuurlijk ook een linkerkant en rechterkant. Hier vind je aan de rechterkant ook lage keukenkasen en ook het fornuis en de afzuigkap. Aan de linkerkant is een handige IKEA roltafel geplaatst. ‘Een roltafel gebruiken is een goede manier om een kleine keuken groter te doen lijken. Je plaatst ze tegen de wand als je meer werkbladruimte wil of naast het fornuis als je meer plaats wil om groentjes te snijden. Die etra werk- en opbergruimte is handig, zelfs al is het gewoon om je lieveringsafhaalgerecht netjes op je bord te schikken.’ Aldus IKEA zelf.

Deze handige IKEA roltafel kan je zelfs inklappen en ook gebruiken als snijplank. Hiernaast bevat het een handige lade om kruidenpotjes op te bergen. Handig en typisch IKEA!

Voor nóg meer opbergmogelijkheden in deze keuken, zijn er hier rekken opgehangen aan de wand. Zo hebben potten, pannen en overige keukengerei een plaatsje gekregen aan de keukenwand.

IKEA Keuken met Marokkaanse tegels

Deze IKEA keuken is volledig van wit. De keukenkasten, maar ook voor de achterwand zijn witte rechthoekige wandtegels gebruikt. Simpel en clean, wat de mogelijkheid biedt om Marokkaanse tegeltjes te gebruiken voor de vloer. Super leuk. Kleine vierkante tegels met een sierlijke kleurrijke patroon erin verwerkt.

U-vormige IKEA keuken

U-vormige IKEA keuken

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply