Keuken apparatuur

Retro koelkast

Amerikaanse koelkasten zijn tegenwoordig heel erg populair, maar ook veel mensen willen een retro koelkast hebben in hun keuken. Een retro koelkast kan heel oud zijn, maar er zijn ook nieuwe retro koelkasten. Het voegt toch iets extra’s toe aan je keuken. Omdat je met een retro koelkast vaak te maken hebt met een vrijstaande koelkast, moet je hier net als bij een Amerikaanse koelkast wel extra ruimte voor vrij maken. Maar met voor die extra charme in je keuken doe je het natuurlijk al te graag!

Retro koelkast

Retro Smeg koelkast

De meest populaire retro koelkast is de Smeg koelkast. Al jarenlang is de retro koelkast van Smeg een gewild item voor veel mensen. Gekenmerkt door de ronde vormen, mooie handgrepen en keuze uit verschillende opvallende kleuren, is het ook echt een eyecatcher in je keuken. De retro koelkast van Smeg is bovendien verkrijgbaar in verschillende varanten. De standaard versie is de Smeg FAB28. Een iets grotere versie Smeg FAB 30 heeft een extra vriezer bovenop de koelkast. En de grootse versie is de Smeg FAB32. Deze heeft juist aan de onderkant een extra grote vriezer.

Retro koelkast

Retro Bosch koelkast

Bosch heeft ook een retro koelkast. Ook gekenmerkt door de echte retro vormen en kleuren. Het is iets compacter dan de Smeg koelkast.

Retro koelkast

Retro Pelgrim koelkast

De retro koelkast van Pelgrim is niet heel lang geleden op de markt gebracht. Deze lijn van Pelgrim is vergelijkbaar met de FAB30 van Smeg en heeft dus ook een vriezer aan de bovenkant. Het uiterlijk is retro, maar achter de retro deur is er een led-display, antibacteriële wand en een fast freeze functie aanwezig.

Retro koelkast

Retro koelkast

Welke vind retro koelkast vind jij het mooist? Laat het ons weten! Of vind je Amerikaanse koelkasten tóch mooier?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply