Keuken kleur

Witte keuken van Elmar

Raak geïnspireerd door deze prachtige witte keuken van het Italiaanse bedrijf Elmar. Hieronder zie je de Slim keuken van Elmar. Een hoogwaardige moderne keuken die ontworpen is met een speciale focus op kleinere ruimtes. Een praktische en ontwerpgerichte keuken voor stadsmensen die bijvoorbeeld wonen in kleien appartementen, studio’s of lofts. Door het afwijken standaard dieptes met kleinere afmetingen is het mogelijk om speciale grafische effecten en architectonische volumes te creëren om innovatieve oplossingen van interieurarchitecten en architecten te realiseren. Dit maakt deze witte keuken van Elmar zo bijzonder en uniek.

Witte keuken van Elmar

Kleien witte keuken

Onderschat deze kleine keuken niet. Achter de minimalistische keukenkasten vind je tonnen aan opslagruimte, waardoor alle keukenaccessoires opgeborgen kunnen worden, en toch gemakkelijk bij de hand is. Het keukeneiland is een geweldige plek, met de uitschuifbare werkblad en eethoek voor een snelle maaltijd. Het hout van het ronde tafelblad vormt een bijzonder contrast met de witte keuken en is dan ook een eyecatcher geworden.

Witte keuken vloer

Zoals de witte keuken hier is afgebeeld, is het gecombineerd met een strakke witte gietvloer. Dit is super mooi, maar het kan ook heel goed op een mooie houten vloer. Op die manier creeer je ook meer warmte in de keuken. Ook een contrasterende donkere zwarte vloer zou een verrassend effect kunnen geven. Dit is de kracht en voordeel van een witte keuken.

Witte keuken van Elmar

Witte keuken van Elmar

Witte keuken van Elmar

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply