Keuken ontwerpen

13x Tafel aan kookeiland


Meestal vinden mensen het erg fijn om de eettafel in de keuken te hebben. Het ziet er niet alleen mooi en gezellig uit, het is vooral ook super praktisch om de eettafel dichtbij de keuken te hebben. Je hoeft niet meer zo ver te lopen om de borden met het eten naar de eettafel te brengen. Je hebt alles bij de hand. Een gezellige woonkeuken is bovendien altijd een goed idee.

Je kunt een normale eettafel in de keuken zetten, maar vooral in een moderne keuken, zie je steeds vaker een tafel aan het kookeiland. We laten de mooiste inspiratie voorbeelden zien!

Eettafel tegen kookeiland plaatsen

Het is mogelijk om een aparte eettafel tegen het kookeiland aan te plaatsen. Dit kunnen alle soorten eettafels zijn. Belangrijk natuurlijk wel is dat het enigszins moet passen bij de stijl van de keuken. Als het een lage tafel is, dan zou je er normale eetkamerstoelen tegenaan kunnen schuiven. Heb je een hogere bartafel, dan zou je mooie barkrukken kunnen gebruiken.

eettafel-plaatsen-tegen-kookeiland

eettafel-tegen-kookeiland-plaatsen

Eettafel als onderdeel van kookeiland

Wil je zeker weten dat je eettafel mooi bij de stijl van je keuken past? Dan zou je ook een kookeiland kunnen nemen met een tafel die daar een verlengde van is. Dit kan een andere materiaalsoort zijn, maar je kan ook de eettafel laten maken van hetzelfde materiaal als de keuken.

eettafel-als-onderdeel-kookeiland-3

eettafel-als-onderdeel-kookeiland-2

eettafel-als-onderdeel-kookeiland

eettafel-als-onderdeel-kookeiland-4

eettafel-als-onderdeel-kookeiland-6

eettafel-als-onderdeel-kookeiland-5

eettafel-als-onderdeel-kookeiland-7

eettafel-als-onderdeel-kookeiland-8

Hierboven zie je vrij normale voorbeelden. Je zou ook iets meer out of the box kunnen denken met een creatievere ontwerpen die uniek zijn. Hieronder zie je een aantal van deze inspirerende voorbeelden. Je zou zelfs een ronde eettafel kunnen nemen!

eettafel-bouwen-kookeiland

bartafel-kookeiland

houten-eettafel-kookeiland

Deze artikelen zijn wellicht ook interessant voor jou

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply