Landelijke keukens

Landelijke keuken van Siematic

Iedereen kent Siematic. Wereldbekend om hun moderne keukenapparatuur, maar Siematic heeft ook prachtige landelijke keukens. De onderstaande landelijke keuken is de Siematic SE 2002 RF. Een prachtige lichte keuken met een elegante uitstraling, een verfijnde afwerking en mooie details. De witte keukenkasten zijn van hout, terwijl een ruwe leistenen werkblad de keuken afmaakt. Dat een landelijke keuken perfect samengaat met de moderne hedendaagse technologie wordt hier wederom bewezen. Je vindt er onder andere slimme systemen om hygiënisch en praktisch al het afval gescheiden te verzamelen, het Multimatic opbergoplossing en de onWall-systeem van Siematic om elke nis te verbergen.

Landelijke keuken van Siematic

Landelijke keuken ideeën

De landelijke keuken is een vrij brede keuken waarbij links en rechts optimaal zijn benut. Aan de rechterkant vind je het kookgedeelte met een modern fornuis, terwijl aan de linkerkant de wasbak te zien is. Beide kanten zijn voorzien van kasten voor het opbergen van potten, pannen, servies en ander keukengerei. De keukenwand is volledig betegeld met vierkante lichtgrijze tegels die een mooie combinatie vormen met de witte houten deurfronten. Er is in plaats van bovenkasten gekozen voor dikke brede planken aan de muur die plaats bieden voor nóg meer opbergmogelijkheden.

Landelijke keuken met shutters

Wat ook erg bijzonder is in deze landelijke keuken is de raamdecoratie. Hier zie je een vorm van raamdecoratie die eigenlijk bij elke keukenstijl past, maar het beste staan bij een landelijke keuken. We hebben het natuurlijk over de prachtige witte houten shutters.

Landelijke keuken van Siematic

Landelijke keuken van Siematic

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply