Landelijke keukens

Moderne landelijke keuken

Deze landelijke keuken heb ik gevonden in het portfolio van Gopa uit Belgie, die gespecialiseerd is in keuken en interieur ontwerp. Een super mooie landeijke keuken met een moderne twist. En dat maakt het juist zo bijzonder. Het is een vrij grote ruimte, dus je kon er ook echt iets moois van maken. Het is bijvoorbeeld erg breed, waardoor het mogelijk is om de keuken over de gehele breedte te installeren. Er zijn geneog keukenkasten en opbergruimte aanwezig, zonder dat het noodzakelijk is om ook bovenkasten te monteren. Het ontbreken hiervan geeft deze landelijke keuken een minimalistische en frisse uitstraling.

Moderne landelijke keuken

Keuken met sfeer van een boerderij

Alle muren in de keuken zijn glad gestuukt en wit geschilderd. Op het zwarte fornuis na, zijn ook de keukenkasten volledig wit. Dit compenseert de iets drukkere vloer. Ze hebben hier namelijk gekozen voor brede klinkers als vloer. Deze relatief drukke vloer past helemaal bij de landelijke stijl en doet denken aan een boerderij-achtige sfeer. Erg mooi en vooral heel uniek!

Wat ook erg moois is in deze landelijke keuken, zijn de zwarte stalen raam- en deurkozijnen. Industrieel en erg stijlvol. Niet landelijk dus, maar wel passend bij de landelijke stijl. Wat vind jij van deze keuken?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply