Landelijke keukens

Smalle Landelijke keuken

Deze landelijke keuken heb ik gevonden bij House to Home. Normaal gesproken denk je bij een landelijke keuken meestal aan een grote keuken. Het platteland, een boerderij, grote ruimtes, maar dat hoeft helemaal niet. Deze landelijke keuken is juist wat aan de kleine kant. Het is vooral erg smal, maar daardoor ook erg knus en gezellig. En dat is ook de kunst om van een kleine smalle keuken iets moois te maken. Niet iedereen heeft een huis met een grote open keuken. Maar deze landelijke keuken bewijst dat je ook heel blij kan zijn met een kleine keuken. Wat vind jij ervan?

Smalle Landelijke keuken

Via housetohome.co.uk

Lichte landelijke keuken

De ontwerpers hebben de juiste beslissing genoemen om deze smalle landelijke keuken erg licht te laten. Zowel de keukenkaten als de houten panelen aan het plafond en de kozijnen zijn volledig van wit. De vloer is weliswaar donker, maar dat stoort het evenwicht niet hier in deze keuken. Een heel groot voordeel van deze landelijke keuken, is de mooie raampartijen, die over de gehele breedte van de keuken lopen. Hierdoor wordt de keuken niet alleen voorzien van heerlijk zonlicht, je hebt ook een prachtig uitzicht over de natuur.

Landelijke keuken ideeen

Deze keuken bevat super leuke ideeen om het echt knus en landelijk te maken. De diepe wasbak is een mooi voorbeeld, maar ook de klassieke kranen zijn typisch landelijk. Het mooiste in deze landelijke keuken is de deur naar de tuin. Het is een echte boerderij deur, waarvan de bovenste helft los zit van de onderste helft. De bovenkant kan je dus open doen, terwijlj de onderste helft van de boerderij deur gesloten blijft. Super leuk toch?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply