Moderne keukens

Moderne open keuken door OOOOX architecten

Deze mooie keuken is ontworpen door de architecten van 0000X. De keuken is onderdeel van een moderne villa gelegen in een klein dorpje in Tsjechië, waar het interieur voornamelijk wordt bepaald door sterke materialen. Vooral beton die zowel voor het plafond, de vloer, bepaalde delen van de muren als de trap wordt gebruikt speelt hierin een hele belangrijke rol. Ook de open indeling is typerend voor deze woning. De begane grond is een grote open ruimte bestaande uit de woonkamer en de prachtige moderne open keuken.

Moderne open keuken door OOOOX architecten

Hoogglans witte keuken

De moderne open keuken bevindt zich in de hoek van de begane grond. Gezien de sfeer van de rest van het interieur zou je misschien een keuken verwachten die industrieel en modern zou zijn. Het is zéker een moderne keuken, maar in plaats van bijvoorbeeld houten of RVS is de keuken volledig van hoogglans wit. Een opvallende keuze die bijzonder goed uitpakt. Er is een grote hoge keuken wandkast aanwezig waar diverse moderne keukenapparatuur in zijn verwerkt, terwijl er wordt gekookt aan het keukeneiland. De pootloze houten eettafel is ook onderdeel van het keukeneiland en wordt omringd door mooie moderne witte eetstoelen.

Bij zo’n mooie moderne keuken hoort natuurlijk ook een grote Amerikaanse koelkast. Deze is perfect strak in de muur afgewerkt.

Moderne open keuken door OOOOX architecten

Moderne open keuken door OOOOX architecten

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply