Keuken

Woonkeuken met open kast

Deze prachtige woonkeuken is van Casa del Santuario. Een schitterende villa gelegen in een van de grootste parken van Europa, het Natural de Los Alcornocales park in Andalusia. De villa voor maximaal zes personen is te huur via andalusiahouse.com en heeft in totaal drie slaapkamers, twee badkamers, twee woonkamers en een heerlijke keuken. De idyllische woonkeuken is erg groot en sfeervol. Oude details zijn bewaard gebleven zoals de houten balkenplafond en worden gemixt met moderne voorzieningen.

Woonkeuken met open kast

Keuken inrichten

De keuken is opgebouwd uit twee belangrijke delen. Het eerste deel wordt gevormd door de keuken zelf, waar het fornuis en de keukenkasten zich bevinden. De betonnen frame is gecombineerd met een mooie witte werkblad, terwijl de deuren van de ladekasten van RVS zijn. Een bijzondere combinatie die verrassend goed heeft uitgepakt. Het tweede deel van de keuken is de grote kast. Het is een grote op maat gemaakte open wandkast waar allerlei servies worden opgeborgen. Tevens de de moderne oven erin verwerkt. Het open karakter geeft de keuken een bijzondere leuke sfeer.

Lange eettafel in de keuken

In het midden van de keuken is nog plek over voor een lange eettafel. De tafel heeft een houten werkblad met een zwarte stalen onderstel. Hier kunnen de gasten genieten van zowel een gezellige ontbijt als een heerlijk diner.

Woonkeuken met open kast

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply