Kinderkamer

Kinderbed huisje

Kinderen vinden het geweldig om het grote mensenleven na te spelen. Politieagent, koken, auto rijden, of gewoon het dagelijkse leven in een huisje. Bijna bij iedereen, die kleine kinderen in huis heeft, kan je een vorm van een huisje vinden. De tipi tent is bijvoorbeeld super populair, zowel voor de ouders als voor de kinderen. Vandaag willen we het hebben over het kinderbed huisje. Een bed, die de vorm heeft van een huisje. Een musthave voor elk kind!

Kinderbedden heb je in enorm veel verschillende soorten, maten en kleuren. Hetzelfde geldt ook voor het kinderbed huisje. Zo heb je de combinatie tipitent en bed, je hebt de hoogslaper, je hebt het hemelbed, en je hebt het speelhuisje. Lees er hieronder meer over. Alle onderstaande kinderbedden zijn verkrijgbaar bij Lusanna.nl!

Combinatie tipi tent en bed

De tipi is super populair. De kinderen vinden het leuk, maar ook veel ouders vinden het helemaal geweldig. Een bed, waar je kind gek op is, en er ook nog eens leuk uitziet.

Combinatie tipi tent en bed

Hoogslaper

Als het gaat om kinderbedden, dan is de hoogslaper veruit het meest populair. Het grote voordeel van een hoogslaper, is dat het enorm veelzijdig is. Je kunt er van alles en nog wat mee. En het is een ideaal bed voor een kleine kinderkamer, omdat je de ruimte onder het bed ook kunt benutten. Je kunt er een werkplek van maken, je kunt er een loungehoek van maken, en je kunt er dus ook een huisje mee creëren. Geweldig toch?!

Hoogslaper

Hemelbed

Een hemelbed heeft altijd iets bijzonders. Dat geldt zowel voor hemelbedden voor volwassenen, als voor de kinderen. En je kunt er heel gemakkelijk een huisje van maken, door een grote doek eroverheen te plaatsen, als dak van het huisje!

Speelhuisje

Speelhuisje

Dan heb je nog het speelhuisje. Een volwaardig speelhuisje met een echte deur en echte ramen, waarmee jij de ultieme droom van je kind waarmaakt.

Kinderbed speelhuisje

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply