Kinderkamer ideeën

Leuke kasten voor de kinderkamer

Kinderkamers zijn vaak rommelig. Rondslingerende speelgoed en boekjes en kleding zijn hier de grote boosdoeners. Daarom is het belangrijk dat je goede opbergmogelijkheden hebt in een kinderkamer. Hier zijn verschillende mogelijkheden voor, en de voornaamste oplossing is een kast. Een leuke boekenkast, een ladekast voor het speelgoed en een kledingkast voor de kleding. Of een leuke kast waar alles in opgeborgen kan worden. Ik weet dat dit niet altijd een makkelijke keuze is. Vandaag wil ik jullie hiervoor daarom wat leuke ideeën en inspiratie geven. Wat gebruik jij als opbergruimte in de kinderkamer van jouw kind?

Leuke kasten voor de kinderkamer

Hier zie je de miniatuur versie van de bekende REK boekenkast, ontworpen door interieurontwerper Reinier de Jong. Een mooie open kast voor de kinderkamer waar je zowel boeken als speelgoed in op kan bergen.

Leuke kasten voor de kinderkamer

Deze roze vitrinekast is natuurlijk meer voor de meisjeskamer. Door de glazen deuren kan je zien wat er precies in de kast is opgeborgen. Natuurlijk kan je het een ander kleurtje geven.

Leuke kasten voor de kinderkamer

In deze leuke bak kunnen de kinderboeken worden opgeborgen. Een super leuk alternatief voor de ‘gewone’ boekenkast in de kinderkamer. Het doet een beetje denken aan de bibliotheek of een platenspeler kast. Super leuk!

Leuke kasten voor de kinderkamer

In deze kinderkamer is een kast gemaakt, bestaande uit dikke houten planken. Hiermee zijn vakken gecreëerd, waar grote manden in gezet worden. In de manden kan natuurlijk al het speelgoed opgeborgen worden. Handig!

Leuke kasten voor de kinderkamer

Vaste kasten doen het altijd goed. Ook in de kinderkamer dus!

Leuke kasten voor de kinderkamer

Deze bijzondere kast bevindt zich weliswaar niet in de kinderkamer zelf, maar is wel super leuk! Het is een vaste kast op de gang, die voorzien is van een grote schuifdeur!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply