Kasten, Meubels

Tylko


We hebben hier eerder iPot laten zien, een modulair rekkensysteem waarmee je helemaal naar wens jouw rek samen kunt stellen. Vandaag willen we jullie kennis laten maken met Tylko. Een modulair kastensysteem met een responsive design waar we super enthousiast over zijn!

Modoulair en responsive design

Modulaire kasten systemen zien we vaker. Ze kenmerken zich met losse elementen die je kunt gebruiken om jouw eigen unieke meubel te creëren. Maar het is vooral het responsive design wat het Tylko systeem uniek maakt. Het responsive karakter zorgt ervoor dat je de kast smaller en breder kunt schuiven, afhankelijk van de ruimte waar de kast wordt geplaatst. Dit betekent dat een Tylko kast op de centimeter in een ruimte past.

 

Multifunctioneel

Het Tylko systeem is bovendien multifunctioneel. Je kunt er een tv-meubel van maken, een bank, een boekenkast, een vakkenkast, een dressoir, noem maar op. Het kan allemaal. Alle planken zijn van super hoge kwaliteit. Dit is te danken aan de combinatie van Finse multiplex en gehard staal, waar een Tylko plank van gemaakt is.

Naast de kwaliteit en het responsive design, zijn we vooral ook erg enthousiast over de manier waarop de Tylko kasten in elkaar gezet worden. Door het unieke systeem, heb je namelijk geen enkele gereedschap nodig. Het is klik, schuif en klaar. Wat dat betreft lijkt het een beetje op lego!

 

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply