Meubels

Upcycling door Histor: maak oude meubels weer helemaal trendy

Nederlanders verrast met een metamorfose van oude afdankertjes
Uithoorn, 8 november 2012 – Een bus volgeladen met het Histor kant-en-klaar kleurenpalet aan verf, een Histor stylist en de benodigde verfattributen: alle ingrediënten voor de allereerste ‘grofvuil’ meubeltjesjacht om oude meubels een tweede leven te geven. Onlangs kwam het Helemaal Histor verfteam voor het eerst in actie in de omgeving van Amsterdam. Oude meubels kregen een make-over met Histor lak. De rechtmatige eigenaren werden verrast met hun vertrouwde, maar nu weer helemaal trendy meubelstuk. Bekijk hier de video van het Helemaal Histor verfteam in actie.

Upcycling door Histor: maak oude meubels weer helemaal trendy

Oude meubels opknappen

Bijna iedereen heeft wel een oud meubel in huis staan dat eigenlijk niet zo goed bij de inrichting past. Vaak zit er een verhaal achter het meubelstuk en heeft het een emotionele waarde, waardoor je het liever niet weg wilt doen. Met dit concept probeert Histor mensen te stimuleren niets zomaar weg te gooien, maar zelf aan de slag te gaan en oude meubels een tweede leven te geven door ze op te knappen.

Het Helemaal Histor verfteam kreeg leuke reacties van de verraste eigenaren, zoals: “Ik had mijn oude bijzettafeltje eigenlijk afgeschreven en bij het grofvuil gezet. Het was van mijn grootmoeder maar stond al een tijdje stof te vergaren op zolder. Nu het is opgeknapt, kan ik niet wachten om het weer een plekje in huis te geven. Het tafeltje is weer helemaal van nu!”

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply