Woonaccessoires

Niet één, maar twee!

Al eerder hebben we hier laten zien dat het heel mooi kan zijn om kunstwerken naast elkaar aan de muur op te hangen of naast elkaar te plaatsen. Dit truukje werkt niet alleen voor kunstwerken, posters of lijsten, het werkt nog voor veel meer dingen in het interieur. Niet altijd natuurlijk, want soms is het ook gewoon heel mooi om één iets ergens te plaatsen of op te hangen, maar soms kan het wel degelijk toegevoegde waarde hebben om twee van hetzelfde bij elkaar te plaatsen. Het hoeft bovendien niet perse twee van hetzelfde te zijn, het kunnen ook gewoon dingen zijn die bij elkaar passen. Klinkt dit allemaal nog te vaag? Kijk dan snel verder, want we hebben de mooiste inspiratie voorbeelden gevonden om je te inspireren!

twee lijsten

twee lijsten

twee lijsten

Hanglampen

Hanglampen zijn een heel mooi voorbeeld die vaak naast elkaar worden opgehangen. Natuurlijk kan één hanglamp ook mooi zijn, maar er zijn veel denkbare situaties, waarbij twee hanglampen beter uitkomen. Bijvoorbeeld boven een lange eettafel of boven een groot kookeiland. Dan is één hanglamp tóch iets te weinig.

Hanglampen

Hanglampen

Hanglampen

Salontafels

Je ziet het vaak dat er twee salontafels bij elkaar worden geplaatst in de zithoek van de woonkamer. In plaats van twee exact dezelfde tafels gebruikt worden, worden er twee verschillende bij elkaar geplaatst. Twee kleinere bijzettafels, die beiden als salontafel worden gebruikt. De verschillen kunnen zitten in kleur, materiaal of formaat.

Salontafels

Salontafels

Salontafels

Spiegels

Dubbele spiegels is niet heel raar meer in de badkamer. Maar ook buiten de badkamer kan je twee spiegels naast elkaar aan de muur ophangen of op de vloer plaatsen. Dit kan voor een heel leuk en bijzonder effect zorgen in de hal, woonkamer of slaapkamer.

Spiegels

Spiegels

Spiegels

Fauteuils

Als je extra zitmogelijkheden wilt creëren in de zithoek van de woonkamer, naast de bank, dan is het een goed idee om een fauteuil te nemen. Dit kan één fauteuil zijn, maar het is ook leuk om twee fauteuils naast elkaar te plaatsen. Dit zorgt niet alleen voor nóg een extra zitplek, maar het ziet er ook nog eens erg mooi uit.

Previous Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply