Eames schommelstoel

Eames schommelstoel

Ben je op zoek naar de Eames schommelstoel? Hier op deze pagina zit je goed. Want hier vind je naast achtergrond informatie, ook voorbeelden en inspiratiefoto’s over de Eames schommelstoel.

In het Engels wordt de Eames schommelstoel ook wel de Eames Rocking Chair genoemd. Maar de originele naam van de Eames schommelstoel is Eames Plastic Armchair RAR. Zoals je uit de officiele naam al kan zien, is de Eames schommelstoel onderdeel van de Eames Plastic Armchair serie.

Eames schommelstoel

Eames Plastic Armchair

Even kort over de Eames Plastic Armchair. Dit is waarschijnlijk één van de bekendste Eames stoel. Door de ergonomische zitting en armleuningen zit deze designer schommelstoel uiterst comfortabel. De Eames schommelstoel is voorzien van een schommelonderstel, maar de Eames Plastic Armchair is dus ook beschikbaar in meerdere onderstellen. Samen vormen ze de Eames Plastic Armchair serie.

Eames schommelstoel

Eames schommelstoel

Eames schommelstoel replica

Aan de originele Eames schommelstoel van Vitra hangt een aardig prijskaartje. De prijs verschilt tussen de 400 en 500 Euro. Voor sommige mensen is dit het allemaal waard, vooral voor de designliefhebbers en Eames fans. Maar voor veel mensen is dit veel te veel geld, terwijl ze deze stoel wel erg mooi vinden. Voor deze mensen is er de Eames schommelstoel replica. De Eames schommelstoel replica is zeg maar een namaak versie, waardoor de prijs ook veel lager is. Voor minder dan €150,- heb je al een Eames schommelstoel replica.


Eames schommelstoel replica

No Comments

Leave a Reply