Slaapkamer ideeën

Industriële slaapkamer zwart wit

Deze slaapkamer inrichting is verzorgd door de architecten van Kababie Arquitectos en bevat erg leuke zwart wit ideeën. Het is onderdeel van een appartement gelegen in Santa Fe in Mexico City. Het kleurenpalet van de slaapkamer is sterk bepaald en bestaat voornamelijk uit zwart wit. Het zwart wit komt terug in zowel grote slaapkamer meubels als kleine accessoires, die met zorg door de interieur architecten zijn geselecteerd.

Industriële slaapkamer zwart wit

Zwart witte slaapkamer ideeën voor de man

Het is duidelijk dat de slaapkamer ingericht is voor de man. Het heeft een hele sterke industriële uitstraling die veroorzaakt wordt door verschillende aspecten. De industriële vloer bijvoorbeeld helemaal van beton en onbewerkt. Dit geeft de slaapkamer een rauwe uitstraling die aan de andere kant ook weer gecompenseerd wordt door de warme schapenvacht. Ook de witte bakstenen muren zijn erg industrieel. Ze hebben deze volledig wit geschilderd zodat het de slaapkamer niet te rauw maakt. De industriële hanglampen passen natuurlijk helemaal bij de look van de slaapkamer.

Slaapkamer met zwart wit meubels

Zoals gezegd zijn de meeste meubels in deze slaapkamer inrichting van zwart wit. De twee grootste voorbeelden zijn natuurlijk de mooie zwarte hemelbed en de grote stoere wandkast. Het secretary bureau is ook super leuk. Tegenovergestelde van industrieel, maar wel passend bij de industriële look. Leuke slaapkamer ideeën toch?!

Industriële slaapkamer zwart wit

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply