Slaapkamer ideeën

Kleine slaapkamer tips

Veel mensen hebben te maken met een kleine slaapkamer. Iedereen wilt natuurlijk een grote slaapkamer, maar een kleine slaapkamer hoeft geen ramp te zijn. Sterker nog, een kleine slaapkamer kan heel fijn zijn. We hebben hieronder een aantal kleine slaapkamer tips voor jullie op een rijtje gezet.

Kleine slaapkamer tip 1: Verwijder rommel

Hoe meer spullen je hebt in je kleine slaapkamer hoe verkrampter het zal voelen. Kijk rond in de kamer, zie je de vloer plint? Als je de slaapkamer hebt belelem en je ziet geen vloer plint, dan heb je waarschijnlijk te veel meubels en persoonlijke bezittingen. Overweeg het gebruik van meubelen ergens anders in huis te plaatsen of verkoop ze. Verwijder grote collecties van persoonlijke bezittingen uit dressoirs en nachtkastjes.

Kleine slaapkamer tips

Kleine slaapkamer tip 2: Koop meubels die muur ruimte maximaliseert:

Winkelen voor meubels voor je kleine slaapkamer kan een uitdaging zijn als je niet precies weet wat je zoekt. Meet eerst goed wat de hoeveelheid muurruimte is, en hoeveel ruimte de meubels kunnen projecteren van de muren. Kies voor rechtlijnige meubels in tegenstelling tot gebogen. Gebogen meubilair heeft de neiging om meer ruimte in beslag te nemen en zal het wandelgebied opslokken. Planken en kasten aan de muur verhogen het aantal loopoppervlakte.

Kleine slaapkamer tip 3: Schaal het interieur door de grootte van het bed:

Afhankelijk van de grootte van je kleine slaapkamer, is het bed hoogstwaarschijnlijk het brandpunt. Als je een groot bed in een kleine ruimte neemt, zul je direct een krap en ongemakkelijk gevoel hebben. Overweeg dan om een ​​kleiner bed te nemen. En de verhouding van de andere meubels en accessoires moeten hetzelfde zijn natuurlijk.

Kleine slaapkamer tip 4: Een leeshoekje zal je slaapkamer ontspannen:

Een misvatting over het hebben van een kleine slaapkamer is dat je er alleen kunt slapen en omkleden. Dit is zeker niet waar. Zet bijvoorbeeld een kleine stoel en een lamp in je slaapkamer, en creëer een leeshoekje.

Kleine slaapkamer tips

Kleine slaapkamer tips

Kleine slaapkamer tips

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply