Slaapkamer ideeën

Landelijke rustieke slaapkamer

Dit is nog eens een landelijke slaapkamer! Een landelijke slaapkamer met leuke ideeen en details. De ruimte is vrij groot en door het licht en hoog plafond lijkt het nóg groter. Het is voorzien van een mooie rustieke houten vloer, die ze helemaal wit hebben geschilderd. Net als de witte wanden en het balkenplafond. De naden in de houten balken geven de landelijke slaapkamer zoveel karakter. Ook de raam- en deurkozijnen zijn prachtig. En met zo’n uitzicht op de natuur kan je je geen betere landelijke slaapkamer voorstellen.

Landelijke rustieke slaapkamer

Landelijke slaapkamer meubels

Bij een landelijke slaapkamer horen natuurlijk landelijke meubels. Zo ook in deze landelijke slaapkamer. Ze hebben hier zelfs een hele meubelset genomen bestaande uit een tweepersoonsbed, een kledingkast, twee nachtkastjes en een houten bankje. Allen uitgevoerd in gebroken wit die voor een rustieke sfeer in deze landelijke slaapkamer zorgen.

Landelijke slaapkamer met barok

Wat erg bijzonder is aan deze landelijke slaapkamer is dat ze landelijk met barok hebben gecombineerd. De mooie kroonluchter bijvoorbeeld of de felroze fauteuil. Het felroze is meteen ook de steunkleur in deze slaapkamer die ook terugkomt in de vloerkleed.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply