Slaapkamer ideeën

Landelijke slaapkamer ideeën op zolder

Met onderstaande foto willen we jullie inspireren met landelijke slaapkamer ideeën. Bij een slaapkamer op zolder heb je vaak te maken met schuine daken. Dit zorgt ervoor dat de loopruimte beperkter is dan een slaapkamer met een platte dak. In deze slaapkamer heb je ondanks de schuine daken wel genoeg loopruimte. Dit heeft komt omdat het schuine dak vrij hoog begint. Hierdoor zijn de rechte muren hoger en kan je bijvoorbeeld ook hoge kasten in deze slaapkamer plaatsen. Dat biedt dus perspectief voor deze landelijke slaapkamer.

Landelijke slaapkamer ideeën op zolder

Via housetohome.co.uk

Slaapkamer ideeën met lichte tinten

Een ander groot voordeel van deze landelijke slaapkamer is dat er een aantal grote Velux dakramen zijn geplaatst. De dakramen zorgen ervoor dat de slaapkamer voldoende wordt belicht. Je zit je misschien al af te vragen of je de dakramen ook kunt bedekken om het licht tegen te houden met bijvoorbeeld rolgordijnen en hoe je met deze hoogte erbij kan komen. Tegenwoordig zijn er elektrische rolgordijnen te koop. Via een afstandsbediening kan je de rolgordijnen dus gemakkelijk open en dicht doen.

Landelijke barok slaapkamer

Als je de slaapkamer bekijkt zie je dat het erg leuke ideeën bevat. De landelijke slaapkamer heeft een licht kleurenpalet met veel wit. Dit wordt hier en daar afgewisseld met lichte houttinten, wat ook voor een rustieke uitstraling zorgen. Kijk maar eens naar de houten steunbalken onder het dak. Prachtig!

Deze keuze van de slaapkamer meubels is erg opvallend. Het is een landelijke slaapkamer, ingericht met barok stijl meubels. Het bed, de poef, de fauteuil, de commode en ook de mooie spiegel zijn allemaal in barok stijl. Allen uitgevoerd in lichte wit tinten.

Een ander element die een echte verrijking is voor deze landelijke slaapkamer is de openhaard. Gezellig, warm en het ziet er ook nog eens erg mooi uit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply