Slaapkamer ideeën

Slaapkamer ideeën uit Göteborg

We hebben de keuken, badkamer en de woonkamer al laten zien, dan kunnen we net zo goed de slaapkamer ook laten zien. Dan hebben we heel het huis gehad. We laten de slaapkamer als laatste zien, maar het is zeker niet de minste ruimte van de woning. Het is een heerlijke lichte slaapkamer, lekker met veel ramen en voorzien van leuke ideeën die jij goed kan gebruiken voor jouw slaapkamer. Enjoy!

Slaapkamer ideeen uit Göteborg

Via alvhemmakleri.se

Rustgevende slaapkamer

De slaapkamer is direct gelegen naast de badkamer en kan niet worden afgesloten met een deur. Maar omdat het om de hoek is gelegen, krijg je wel sterk het idee dat je heel veel privacy hebt. Vanuit de slaapkamer heb je bovendien uitzicht op de mooie binnenplaats waar het in de zomer erg groen en weelderig is. Dit zorgt voor een ontspannend gevoel in de slaapkamer.

Slaapkamer inrichting

De slaapkamer is voorzien van witgekalkte muren met stijlvol stucwerk en een donkerbruine parketvloer. Hierdoor ontstaat er een mooi contrast van licht en donker. De slaapkamer biedt voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed met aangebouwde nachtkastjes, een leeshoek en een dressoir. Boven het bed is een langwerpige rek opgehangen waar kleine spullen als boeken en fotolijstjes op worden geplaatst. Aan de andere muur zijn twee ingelijste posters opgehangen met inspirerende teksten van de bekende kunstenaar Andy Warhol.

Onder het bed is een grote vloerkleed geplaatst die met zijn kleurrijk patroon voor een vrolijke touch zorgt in de slaapkamer.

Slaapkamer ideeen uit Göteborg

Slaapkamer ideeen uit Göteborg

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply