Slaapkamer ideeën

Slaapkamer ideeën van Sergey Makhno Workshop

Deze slaapkamer is een ontwerp van Sergey Makhno Workshop en is onderdeel van een loft gelegen in Oekraine. Een loft met prachtige details die ook duidelijk zichtbaar zijn in deze mooie slaapkamer. De ruimte is prachtig hoge plafonds en zowel mooie grote buitenramen als ramen tussen de verschillende kamers. Aan de rechterkant van de slaapkamer kan je via de grote ramen bijvoorbeeld de mooie binnentuin zien. Aan de linkerkant zijn twee grote langwerpige spiegels aan de muur opgehangen, die ervoor zorgen dat de slaapkamer optisch groter lijkt. Een handig idee die je goed kan gebruiken bij het inrichten van een kleien slaapkamer. Bekijk hieronder de foto’s voor nóg meer leuke slaapkamer ideeën.

Slaapkamer ideeën van Sergey Makhno Workshop

Via Sergey Makhno Workshop

Industriele warme slaapkamer

Zoals hierboven aangegeven bevat de slaapkamer mooie details van een loft. De onbewerkte bakstenen muren zijn hier het perfecte voorbeeld van, maar ook de zwarte stalen kozijnen spelen hierbij een belangrijke rol en geven de slaapkamer een industriële uitstraling. In deze slaapkamer vind je ook handige ideeën voor het gezellig en warm maken van een kamer. De houten vloer bijvoorbeeld compenseert het kille gevoel van de rauwe materialen en zorgen voor een warme gezellige sfeer. Dat geldt natuurlijk ook voor het grove witte tapijt onder het bed. Hoe simpel kan het zijn?

Achter het bed zie je een mooie witte muur met witte panelen waar een naadloze deur in verwerkt is. Deze deur biedt toegang tot de privé badkamer, waar we later meer van gaan laten zien. Want ook hier vind je leuke ideeën voor je badkamer.

Slaapkamer ideeën van Sergey Makhno Workshop

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply