Slaapkamer ideeën

Slaapkamer tv ideeën

Veel mensen hebben met dit probleem te maken. We hebben dan ook vaak vragen hierover gehad of we er misschien leuke ideeën en inspiratie voor hebben. Ik heb het over de TV in de slaapkamer. Het is altijd fijn om de mogelijkheid te hebben om TV te kijken in bed. Net voor het slapen gaan een filmpje opzetten of juist in de ochtend nog het journaal meepikken voordat je op gaat staan. Maar hoe kan je de TV een passend plekje geven in de inrichting van je slaapkamer. Dat kan namelijk toch net iets anders zijn dan de TV in je woonkamer. Je heb bijvoorbeeld te maken met een schuin dak of met een hele kleine slaapkamer. Uiteraard hebben we daar een aantal leuke en originele ideeën voor. Klinkt het interessant voor jou? Lees dan snel verder!

Slaapkamer tv ideeën

Slaapkamer TV meubel

Het meest voor de hand liggende oplossing is een TV meubel in de slaapkamer. Net zoals in de woonkamer neem je een TV meubel in de slaapkamer waar je jouw TV op kwijt kan. Voordeel hiervan is dat je ook bijvoorbeeld je DVD speler en andere apparatuur in kwijt kan. Nadeel is dat een TV meubel veel ruimte inneemt. Vooral in een kleine slaapkamer kan dit lastig zijn. Dan zijn onderstaande ideeën misschien meer geschikt.

Slaapkamer tv ideeën

TV aan de slaapkamer muur

Wat ook een populaire oplossing is, en ook een prima variant van de TV meubel, is om de TV aan de slaapkamer muur te hangen. Dit bespaart ruimte en het geeft de slaapkamer ook een bepaalde luxe uitstraling. Net zoals in een hotel.

Slaapkamer tv ideeën

Slaapkamer tv ideeën

Slaapkamer tv ideeën

Slaapkamer tv ideeën

TV in bedframe

Je kan natuurlijk ook een speciaal bed kopen waar een TV in verwerkt wordt. De tv wordt dan geïntegreerd aan het uiteinde van je bedframe. Vaak kan je zelfs de TV in en uit laten schuiven. Als je geen TV kijkt, kan je het gewoon in je bedframe schuiven zodat het niet zichtbaar is.

Slaapkamer tv ideeën

TV in slaapkamer plafond

Een ander variant is om de TV in het plafond van je slaapkamer te verwerken. Dit idee vraagt wel iets meer creativiteit en je moet ook een beetje handig zijn. Het is namelijk niet overal en altijd mogelijk. Het is wel een erg leuk en origineel idee om de TV op deze manier een plekje te geven in de slaapkamer.

Slaapkamer tv ideeën

Slaapkamer tv ideeën

TV in de vloer

Dit idee komt bijna nooit voor. Bijna, maar niet helemaal. In sommige slaapkamers is het mogelijk om de TV in de vloer te verwerken. In principe hetzelfde idee als de TV in het plafond, maar dan andersom. Ook een super leuk en origineel idee, maar lang niet overal toepasbaar.

Slaapkamer tv ideeën

Hopelijk hebben we met bovenstaande slaapkamer ideeën jou kunnen inspireren. Wij zijn benieuwd voor welke variant jij gaat kiezen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply