Slaapkamer ideeën

Slaapkamer vloer ideeën

We hebben hier nog niet zo vaak gehad over vloeren. En de slaapkamer vloer al helemaal niet. Terwijl de vloer eigenlijk een van de belangrijkste elementen is bij het inrichten van je slaapkamer. De vloer neemt namelijk gelijk een groot oppervlakte in, net als de muren en het plafond. Daarom willen we je vandaag inspireren met verschillende slaapkamer vloer ideeën. We willen je vooral laten zien wat er allemaal mogelijk is op vloergebied in je slaapkamer.

Slaapkamer vloer ideeen

Slaapkamer warme vloer ideeën

Hieronder zie je vloer ideeën voor een warme slaapkamer. Er zijn meerdere vloeren die je slaapkamer een warme uitstraling geven. Eén daarvan is tapijt. Tapijt was vroeger het meest gekozen vloersoort voor de slaapkamer. Tapijt is zacht en voelt daarom lekker aan voor je voeten. Om het nóg warmer te maken, kies je ook voor warme tapijt kleuren zoals bijvoorbeeld geel, bruin of beige.

Slaapkamer vloer ideeen

Een andere vloer mogelijkheid om je slaapkamer warm te maken is een houten vloer. Vooral eiken houten vloeren maken je slaapkamer lekker warm. Denk aan rustiek eiken of gerookt eiken, maar ook wit gekalkt en naturel geolied eiken vloeren kunnen erg warm zijn.

Een houten vloer kan best prijzig zijn. Heb je niet zo’n hoog budget? Dan kan je ook laminaat nemen. Laminaat lijkt het meest op hout, maar kost veel minder.

Slaapkamer stoere vloer ideeën

Hoef je niet perse een warme vloer, maar in plaats daarvan liever een stoere slaapkamer? Dat kan! Ook hier heb je verschillende leuke ideeën voor. Hoewel hout een warme uitstraling heeft, kan een houten vloer ook vooral erg stoer zijn. Een alternatief is een betonnen vloer. Een betonnen vloer geven je slaapkamer een stoere industriële uitstraling. Zo krijgt je slaapkamer beetje een New York loft achtige look. Wat tegenwoordig ook erg populair is, is een gietvloer. Met je gietvloer wordt je slaapkamer strak, clean en minimalistisch.

Slaapkamer vloer ideeen

Slaapkamer vloer ideeen

Slaapkamer vloer ideeen

Slaapkamer vloer ideeen

Met tapijt, houten vloeren, betonnen vloeren en gietvloeren kan je dus verschillende soorten sferen creëren in je slaapkamer. Heb jij nog andere ideeen en vloeren die erg leuk zijn voor de slaapkamer? Deel dat met ons!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply