Slaapkamer ideeën

Speelse slaapkamer ideeën van Alexis

Vandaag willen we jullie weer inspireren met leuke slaapkamer ideeen. En dat willen we doen met de bijzondere slaapkamer van Alexis Hadjopulos. Alexis heeft in Los Angeles een eigen interieur winkel waar je terecht kan voor leuke vintage meubels en woonaccessoires. Zijn grote woning is heel erg groot, maar tóch heeft hij ervoor gekozen om zijn slaapkamer heel open in te richten, net als in een loft. Omdat hij alleen woont, is dit heel goed mogelijk.

Speelse slaapkamer ideeën van Alexis

Via Apartement Therapy

Moderne slaapkamer

Hoewel de interieur liefhebber een vintage interieurwinkel heeft, kan je zijn slaapkamer tóch beter omschrijven als modern. Hier en daar vind je natuurlijk wel vintage spullen zoals de mooie loungechair en de grote schilderijen, maar overall is modern overheersend. Dit heeft voornamelijk te maken dat er veel glas is gebruikt. Er is bijvoorbeeld een glazen deur aanwezig en ook de gehele buitenwand is helemaal van glas.

Slaapkamer met houten vloer

De slaapkamer, en eigenlijk de gehele verdieping, is voorzien van een mooie donkere houten vloer. Dit geeft de ruimte meer een prettig warm gevoel. Ook het bed is helemaal van hout. Deze is geplaatst op een kunstgras mat die het gehele slaapgedeelte bedekt en daarmee ook de kader vormt van de slaapkamer. Een opvallende leuke keuze die de slaapkamer erg speels maakt. Want hoe vaak komt je zo’n kunstgras mat tegen binnen huis? Het groene van de kunstgras vormt bovendien een mooie kleurencombinatie met de donkere houten vloer en het bed.

Speelse slaapkamer ideeën van Alexis

Speelse slaapkamer ideeën van Alexis

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply