Slaapkamer inrichten

Slaapkamer industriële loft Boedapest

Deze fantastische slaapkamer is onderdeel van een enorme industriële loft gelegen in Boedapest. De ruimte van deze slaapkamer is geweldig. Het bevat mooie industriële details die je van een loft mag verwachten. Hoog plafond, mooie authentieke houten balken, bakstenen muren, stoere zwarte stalen kozijnen en deze slaapkamer is bovendien voorzien van een enorme ramen die verwerkt zijn in het schuine dak. Zo is het elke dag heerlijk wakker worden!

Slaapkamer industriele loft in Boedapest

Via casavogue.globo.com

Slaapkamer met badkamer inrichten

Maar er is meer! De loft heeft een woonoppervlak van maar liefst 200m2 en deze slaapkamer mag er ook wezen. Het is zó groot dat de badkamer eigenlijk in de slaapkamer is geïntegreerd! Er is een luxe vrijstaande ligbad aanwezig, dat in de avond uitzicht biedt op de sterrenhemel en een dubbele wastafel bevindt zich in de hoek van de slaapkamer. Maar het mooiste gedeelte wordt tóch wel gevormd door de grote inloopdouche achter het bed. Daar kan je zonder problemen met z’n tweeën tegelijk gebruik van maken.

<h2 class="pagina"Slaapkamer met inloopkast

En zelfs dat is nog niet alles. De slaapkamer is namelijk ook nog eens voorzien van een grote luxe inloopkast. Deze is prachtig afgewerkt met zwarte hoogglans deuren.

Slaapkamer industriele loft in Boedapest

Slaapkamer industriele loft in Boedapest

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply