Slaapkamer

Slaapkamer inspiratie

Vandaag is het weer tijd voor wat slaapkamer inspiratie. Tijdens het surfen over het internet zijn we super leuke slaapkamer inspiratie en ideeën tegengekomen die we heel graag met jullie willen delen. Ideeën die niet altijd voor de hand liggend zijn, maar wel erg leuk en inspirerend zijn. Sommige ideeën zijn wel leuk, maar worden zó vaak gebruikt en zijn dus niet meer origineel. Schilderijen in de slaapkamer heeft iedereen al wel eens gezien en de vloerkleed onder je bed kennen we inmiddels ook wel. Vandaag gaan we dus voor de originele slaapkamer inspiratie!

Slaapkamer inspiratie

Slaapkamer inspiratie: decoratie ladder

Een ladder is oorspronkelijk bedoeld om erop te klimmen voor als je ergens niet bij kunt komen. Maar je kunt het ook als decoratie gebruiken in je slaapkamer. Je kan het zelfs gebruiken als kapstok waar je jouw kleding en accessoires aan kunt hangen. Super leuk en origineel toch?

Slaapkamer inspiratie

Slaapkamer inspiratie

Slaapkamer inspiratie: boeken als nachtkastje

Boeken kan je opbergen in de boekenkast of boekenrek, maar in je slaapkamer kan je ze ook gebruiken als nachtkastje. Maak een grote stapel van een aantal dikke stevige boeken en zet het naast je bed. Zo pak je twee vliegen in één klap. Je hoeft geen nachtkastje meer te kopen en je boeken hebben ook een leuke plek gekregen in je slaapkamer.

Slaapkamer inspiratie

Slaapkamer inspiratie

Slaapkamer inspiratie

Slaapkamer inspiratie: posters

Schilderijen zijn zó 1998! Gebruik posters in je slaapkamer. Posters zijn helemaal in! Ze zijn relatief goedkoop, hip en super mooi. Leuke inspiratie teksten of mooie prints. Super leuk voor je slaapkamer!

Slaapkamer inspiratie

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply