Slaapkamer meubels

Houten bed

Een bed is dé belangrijkste slaapkamer meubel. Zonder een bed kan je jouw slaapkamer eigenlijk geen slaapkamer noemen. Er zijn natuurlijk honderden verschillende soorten bedden. Bedden in verschillende formaten, stijlen, prijzen en materialen. Vandaag wil ik jullie een aantal houten bedden laten zien. Een houten bed geeft je slaapkamer een unieke rustieke uitstraling, die je niet zo snel zou hebben met een ander soort bed. En ook het ene houten bed kan er heel anders uitzien dan het andere houten bed. Wij laten je er vijf zien. Welke houten bed vind jij het mooist?

Houten Oak Nordic Bed

Het houten Oak Nordic Bed van Ethnicraft is gemaakt van duurzaam gekweekte massief eiken houten die kunstmatig wordt gedroogd om de stabiliteit te verzekeren en bevat hardhouten latten ter ondersteuning. Bij het bed zijn er ook een aantal slaapkamer meubelen die erbij passen, zoals het Oak Nordic nachtkastje of commode.

Houten oak nordic bed

Houten Stowaway Bed

Het houten Stowaway bed heeft een minimalistisch ontwerp zonder hoofdsteun. Het bijzondere aan dit houten bed is dat het houten frame krijtbord lades bevat. Op die manier kan je de ladekasten met krijt labelen, zodat je weet wat je precies hebt opgeborgen.

Het houten Stowaway bed is ontworpen door Diana Lu van Slate Design.

Houten stowaway bed

Houten Atwood Bed

Het houten Atwood bed is gemaakt van hergebruikt peroba hout. Dit hout geeft het bed een rustieke maar ook moderne vibe. Het houten bed bevat niet alleen een hoofdsteun, maar aan het voeteinde heb je ook nog een boekenkast.

Houten atwood bed

Houten Nest bed

Dit houten Nest bed heeft een simpel en minimalistisch ontwerp. Het is voorzien van vier dikke houten poten en een grote hoofdsteun. Ook hierbij horen bijpassende houten nachtkastjes.

Houten nest bed

Houten Alpine Series Bed

Het houten Alipine Series bed heeft een vintage retro ontwerp, gemaakt van multi-ply hout. In het houten bedrame zitten mooie rondvormige curven verwerkt, die dit ontwerp anders maken dan de bovenstaande houten bedden.

Houten alpine series bed

Ontwerper Jay Novak werd geinspireerd door alpine sporten zoals skieen en tobogan, waar kracht, lichtgewicht en en sterke structuur cruciaal zijn.

Op zoek naar een mooie houten bed? Klik hier & bekijk mooie voorbeelden en modellen!

houten bed, houten bedden, mooie houten bedden, houten bed kopen, houten designbed, houten bedframe, slaapkamer, slaapkamer meubelen, slaapkamer meubels, slaapkamer bed

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply