Toilet

Beton ciré in toilet

Je hebt het vast weleens gezien. Mooie mat gestuukte muren in een badkamer of toilet. Veel mensen weten niet wat het is, maar eigenlijk zijn er ook verschillende methodes om zulke mat gestuukte muren te creëren. Een van die methodes is beton ciré. Beton ciré is letterlijk vertaald gewreven beton. Na droging en afwerking wordt de cementmortel tot een steenachtig stuc. Dat is dus het beton ciré.

Beton ciré in toilet

Grijs Beton ciré

Vandaag wil ik jullie inspireren met onderstaand toilet. Het gehele toilet is bewerkt met beton ciré. Zowel voor de vloer als de muren is een grijze tint gekozen, maar het grijs van de vloer is wel iets lichter. Het beton ciré geeft het toilet een spa achtige Marokkaanse sfeer. En het mooie is, is dat de voegen in het beton ciré nog zichtbaar zijn.

Hangtoilet

Voor het moderne witte hangtoilet is een muurtje gecreeerd, waar de chromen doorspoelknop in is verwerkt. Het met beton ciré gestuukte muurtje wordt bovendien ook gebruikt om de exotische beeldjes op te plaatsen. Ook de wc rol houden, het toiletborstelhouder en de extra wc rol houder zijn allemaal netjes in de muur verwerkt. Het fonteintje is net als het toilet wit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply