Toilet

Hangtoilet

Vroeger hadden toiletten allemaal een poot en stonden ze gewoon op de vloer. De moderne toilet heeft dat bijna niet meer. Tegenwoordig wilt iedereen namelijk een hangtoilet. Een hangtoilet wordt ook wel een zwevend toilet genoemd, omdat door het ontbreken van de poot, het lijkt alsof het zweeft. Hierdoor heeft het toilet een mooie moderne uitstraling.

Hangtoilet

Hangtoilet

Hangtoilet muur

Zoals het woord al zegt, hangt een hangtoilet aan de muur. Om dit mogelijk te maken moet er voor de normale muur een smalle muur geplaatst worden, zodat je hier het hangtoilet aan kunt hangen. Je kan een hele muur plaatsen die vanaf de vloer tot aan het plafond loopt. Dit geeft het toilet een strakke mooi afgewerkte uitstraling. Maar je kan er ook voor kiezen om niet zo’n hoge muur te nemen. Hierdoor functioneert de muur ook als een soort plank, waarop je spullen op kunt plaatsen. Een schilderij, spiegel of kleine spullen zoals toiletrollen, spray etc.

Hangtoilet ideeën

Weet jij al of je een hangtoilet wilt hebben? En weet je al hoe je het precies wilt inrichten? Om jou te inspireren hebben we een aantal mooie foto’s verzameld van hangtoiletten. Foto’s van hangtoiletten met de leukste en mooiste ideeën.

Hangtoilet

Hangtoilet

Hangtoilet

Hangtoilet

Hangtoilet

Hangtoilet

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply