Inrichting woonkamer

Sfeervolle woonkamer van Hanne Berzant

Deze sfeervolle woonkamer is van Hanne Berzant. Hanne is een ontwerpster uit Noorwegen die tevens ook de eigenaresse is van het label by Nord. Een label die naast kleding ook erg leuke woonaccessoires bevat. De kleurrijke kussens van by Nord zie je bijvoorbeeld ook terug in haar woonkamer. De ruimte ademt een en al sfeer. Dit heeft aan de ene kant te maken met de mooie basis waar prachtige authentieke details aanwezig zijn. De woonkamer is bijvoorbeeld voorzien van een prachtige houten vloer, karakteristieke lambrisering en bijpassende authentieke deuren en kozijnen. Aan de andere kant speelt de inrichting natuurlijk een erg belangrijke rol.

Sfeervolle woonkamer van Hanne Berzant

Fotografie: heidi lerkenfeldt

Serene woonkamer inrichting

De inrichting van de woonkamer van Hanne heeft een bijzondere serene uitstraling. Het lichte kleurenpalet bestaande uit vooral wit en beige zijn hierin erg belangrijk. In de woonkamer komen deze lichte kleuren terug in de grote hoekbank, de ronde Scandinavische salontafel, de lage TV meubel en ook het tapijt is van beige.

Lichte woonkamer

Tevens is de woonkamer voorzien van heel veel licht. Dit is te danken aan de grote aanwezigheid van ramen. Het natuurlijk zonlicht wordt via de strak witte muren weerkaatst door de gehele ruimte.
Komt de heerlijke sfeer in deze woonkamer door de inrichting? Of is de ruimte gewoon heel mooi? Het is een combinatie van beiden natuurlijk.

[portfolio_slideshow]

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply