Inrichting woonkamer

Woonkamer inrichting chalet Oostenrijk

Een paar dagen geleden hebben we jullie de sfeervolle badkamer laten zien van de chalet in Oostenrijk. Vandaag willen we jullie de woonkamer laten zien van dezelfde chalet. Door de open keuken lijkt de woonkamer heel ruim. Desondanks ziet het er erg knus en gezellig uit. Echt perfect om er te ontspannen na een dagje snowboarden. Alles is te danken aan de ontwerpers van East West Real Estate, want die hebben de gehele woonkamer inrichting verzorgd. Met de gebruikte materialen en de juiste kleurkeuze hebben ze dit effect weten te creëren. Kijk snel verder!

Woonkamer inrichting chalet Oostenrijk

Om optimaal te kunnen genieten van het adembenemend panoramisch uitzicht, zijn twee buitenmuren volledig van glas. De ramen lopen vanaf de vloer tot aan het plafond. Als er behoefte is aan meer privacy, dan kunnen de mooie gordijnen met gemak gesloten worden.

Gezellige woonkamer

De gezellige en knusse sfeer wordt hier sterk bepaald door het donkere kleurenpalet en materiaal gebruik. De woonkamer inrichting is voorzien van een donkergrijze plavuizen vloer, een heerlijke grote loungebank, een zwarte zachte schapenvacht vloerkleed en daarop een moderne zwarte salontafel. En het wordt er helemaal gezellig als de grote openhaard in de avond wordt aangezet.

Net als de badkamer is er voor de woonkamer inrichting ook ook een houten plafond. Van hetzelfde hout is een mooie luxe inbouwkast gemaakt achter de bank.

Woonkamer inrichting chalet Oostenrijk

Woonkamer inrichting chalet Oostenrijk

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply